Pa so cekase sto godini da go svirneOfsajd cist bese za arsenal, zasto aubamejang koga ja podade do lakazet, on bese u ofsajd, i toa e svireno, inace i ja odma se uletav da pisam tuka kakov grabez im se desi ali cela sreka ova t-home vraka, pa se gleda po liniite na teren deka lakazet prvicno bese vo ofsajd i tuka e krenato znameto.
epa glavniot taa rabota, kasnese, ama bese ofsajd, nema sto da se bunite, ne se glupi sudiite vidoa deka igracov na hadersfild si podade do golman i ja zaeba ali ne go svirea toa taka da si teraa by the book.Pa so cekase sto godini da go svirne
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
druze, aubamejang koga podavase do lakazet, ovoj bese u ofsajd, taka da tuka ofsajdot se aktivira, pomosnikot kreva zname i toa se sviri spored site mozni pravila.Sudiive se za smrtna kazna,sve najmilo da im iznaebam mamiceto nivno,Lakazet ne ja dopira topkata Zanka ja prima i ja gresi nema tuka ofsajd nikakov.Sega i cist penal ne sviri za Arsenal dava zut karton za simuliranje.Sve najmilo da mu iznaerbam na ovoj Tierney
1-3 прво 1-3 второ бајо,се да им изнаебам мило.druze, aubamejang koga podavase do lakazet, ovoj bese u ofsajd, taka da tuka ofsajdot se aktivira, pomosnikot kreva zname i toa se sviri spored site mozni pravila.
Za penalov na kraj ne vidov tuka moze i ste osteteni ama za ofsajdov nema sto da se bunite najiskreno, a i bolje, zasto dokolku ne bese ofsajd ova ke bese teska krazba sto ke vlijae i psihicki vrz igracive a vaka uste u soblekuvalni ke vidat deka sve bese cisto i regularno. Sea doaga vtoro u koe arsenal gazi taka da cemu nervoza, 2 gola davate i toa e toa.
Ако го гледаше помошниот судија, го дигна знаменцето кога противникот му подаде на Лаказет. Пред тоа не крена знаме. Очигледно е дека не сака Арсенал да води на полувреме. Друго објаснување немам.druze, aubamejang koga podavase do lakazet, ovoj bese u ofsajd, taka da tuka ofsajdot se aktivira, pomosnikot kreva zname i toa se sviri spored site mozni pravila.
Za penalov na kraj ne vidov tuka moze i ste osteteni ama za ofsajdov nema sto da se bunite najiskreno, a i bolje, zasto dokolku ne bese ofsajd ova ke bese teska krazba sto ke vlijae i psihicki vrz igracive a vaka uste u soblekuvalni ke vidat deka sve bese cisto i regularno. Sea doaga vtoro u koe arsenal gazi taka da cemu nervoza, 2 gola davate i toa e toa.
Се сеќаваш на голот на Алексис кога играше за Арсенал во ФА Купот?И тука имаше офсајд према Рамзи ама не ја допре топката,па Алексис утрча и збибери гол.Може не е иста ситуацијата ама и тука Лаказет нема никаков допир со топката,ја остава и Занка ја додава назад и греши и судијат свири офсајд?Како жити се.druze, aubamejang koga podavase do lakazet, ovoj bese u ofsajd, taka da tuka ofsajdot se aktivira, pomosnikot kreva zname i toa se sviri spored site mozni pravila.
тоа е зашто чекаше да види како ќе се одвива целата ситуација, условно речено, даде и он предност, ама со оглед дека грешката на играчов од хадерсфилд се случи веднаш после пасот на аубамејанг, офсајдот сеуште си беше активиран.Ако го гледаше помошниот судија, го дигна знаменцето кога противникот му подаде на Лаказет. Пред тоа не крена знаме. Очигледно е дека не сака Арсенал да води на полувреме. Друго објаснување немам.