Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таква атмосфера иќе имаат во екипата, сите знаат дека нема да има пари за трансфери сега, ќе им падне мотивација, јасно им е и нив дека неможат да земат титула, ќе почнат да бараат трансфери како што бараше Вокер, Роуз ете го Алдервирњлд на година од договор е ќе си оди најверојатно. Кејн ја држи екипата ама не за долго сигурно, ако тој повлече нога им следи полош период него тој на Арсеналнезнам зашо мислиш дека Тотенхем ке уназадуваат
со истиот тим и тренер од прошлата сезона плус некој нов играч очекувам добар пласман
од шесткава мислам Челзи ке е последен поготово без Куртоа и Азар ако останат
Sent from my iPhone using Tapatalk
Од тоа копиле во Интер до ова сега има огромна разлика. Хајпот не е воопшто кај Ливерпул и Сити. Под дифолт се разбира од Јунајтед дека се очекува да освојат титула т.е. ако не освојат, сезоната се смета за неуспешна. На Мурињо е дали ќе купува или не. Мене барем од ова до сега ми повеќе ми мириса на сезоната со Челзи кога беше 10ти и доби отказ, него на таа во Интер.
Таква атмосфера иќе имаат во екипата, сите знаат дека нема да има пари за трансфери сега, ќе им падне мотивација, јасно им е и нив дека неможат да земат титула, ќе почнат да бараат трансфери како што бараше Вокер, Роуз ете го Алдервирњлд на година од договор е ќе си оди најверојатно. Кејн ја држи екипата ама не за долго сигурно, ако тој повлече нога им следи полош период него тој на Арсенал
Не реков дека ќе си оди сега Кејн, ама на подолг период кој се шансите да остане во Тотенхем?Кејн потпиша нов договор теорија нема да си иде годинава
реално и не им требаат многу нови играчи, плус позрели ке бидат
неколку сезони веќе не е тој тотенхем од порано шо беше 6 место закован
Не реков дека ќе си оди сега Кејн, ама на подолг период кој се шансите да остане во Тотенхем?
Само титула е некаква гаранција за да го задржат и да напредуваат, а тоа моментално е научна фантастика.
Многу добро знаеш кој се не си замина од Арсенал заради таквото "домаќинско" работење. Титулите носат играчи не стадионот.
Не ме разбираш. И ја ти кажувам за сезонава дека ќе се шести од која причина и баш заради тоа Кејн ќе ги запали патиките наредначекај чекај
јас ти реплицирав за сезонава дека нема они да се баш шесто место
сеа не ми спомињај на долгорочно
реално очекувам тотенхем да е над челзи а може и над арсенал, незнам од емери шо да очекувам искрено
За ваква изјава треба многу повеќе храброст отколку за на пример „Арсенал ќе се шампиони“.Не ме разбираш. И ја ти кажувам за сезонава дека ќе се шести
Не ме разбираш. И ја ти кажувам за сезонава дека ќе се шести од која причина и баш заради тоа Кејн ќе ги запали патиките наредна
Треба само логички да ги согледаш работите од перспектива на тоа што му се деси на Арсенал.За ваква изјава треба многу повеќе храброст отколку за на пример „Арсенал ќе се шампиони“.