Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
На што сакаш опклада кој ќе заврши на повисока позиција од Јунајтед и Ливерпул?

Кога сме кај опкладите, @Mondonico :D
Сум го испуштил означувањето, не знам како.

Не се кладете со педеров, мене ми дужи од март и никаде го нема.

Ама си чекам јас ќе си наплатам, ехеее како ќе му го исчешам буџетот. Ставам извршна клаузула да не смееш да плаќаш други кладби, додека не си ја исполниш достасаната обврска :kafence:

Сум го испуштил означувањето, не знам како.

Не се кладете со педеров, мене ми дужи од март и никаде го нема.

Ама си чекам јас ќе си наплатам, ехеее како ќе му го исчешам буџетот. Ставам извршна клаузула да не смееш да плаќаш други кладби, додека не си ја исполниш достасаната обврска :kafence:
Хахаха седи мирен, ти кажах пиши коа ќе идиш накај Скопје обавезно :P

Според мене Ливерпул не е тим што ќе направи нешто у премиер лига, се губат у простор против бункер и ефективноста на Салах е минимизирана. Оваа сезона беа малку новитет ама сега по спремни ќе идат сите против тактиките на Клоп

Интересно ќе биде да се види позадината на една таква сезона.

Според мене Ливерпул не е тим што ќе направи нешто у премиер лига, се губат у простор против бункер и ефективноста на Салах е минимизирана. Оваа сезона беа малку новитет ама сега по спремни ќе идат сите против тактиките на Клоп

Значи не велиш дека Ливерпул ќе биди поспремен против таквите екипи, туку тие екипи ќе бидат поспремни за Ливерпул.
В ред.

Значи не велиш дека Ливерпул ќе биди поспремен против таквите екипи, туку тие екипи ќе бидат поспремни за Ливерпул.
В ред.

Велам дека сега уште повеќе екипи ќе играат така против Ливерпул, што ќе биде полошо за нив (Пул)

Велам дека сега уште повеќе екипи ќе играат така против Ливерпул, што ќе биде полошо за нив (Пул)

Колку повеќе? Буквално сите екипи освен, Арсенал, Сити и Тотенхем играат класичен бункер против Ливерпул.

Реално ни ибрикот не фалеше, не па Рили.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom