Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пасер изиграва, само што има 85 паса во 7 утакмициИм фалеше Ибра напаѓач, од средина да шутира, секоја утакмица по 15 шута, а Дешамп глуп го зима Жиру да се тепа со дефанзивци цело светско, па и пасер изиграва, за тимот ќе играл.
Да ве контактирал вас од фк меси фанклубот друго ќе беше, вака со злато ќе мора да си идат.
Играа така првата утакмица против Автралија и едвај тепаа со „смешен“ гол.Франција да игра со Гризман на 9-ка и со Мбапе и уште некое крило пример Дембеле ќе даваат по 20 гола на меч.
Знам, а исто така против Перу следната кога смени формација го допреа дното и жива глава спасуваа.Играа така првата утакмица против Автралија и едвај тепаа со „смешен“ гол.
Ама затоа на фифа гази со таа формација. Си стискаш тријаголник, па после Р1 и дембеле и мбапе летаат поред штоперите.Играа така првата утакмица против Автралија и едвај тепаа со „смешен“ гол.
Остај Фелаини, во манчестер игра он шпиц место Лукаку или го става Мур кога брка резултат. Башка Фелаини дава голови.Ни Фелаини нема задача да не дава голови, туку на друго треба да се фокусира.![]()
Shansi nema. Vo toj region od svetot ko na domashen teren ke bidat.Значи сеа Франција во Катар уште во групата испаѓа?![]()
Мене одма ми текнува на полуконтра против Белгија на 1-0 резултат, кога доби идеална топка на шеснаесетникот на посилната лева нога и... и истата заврши 10 метри над голот.