Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако остане Раги, се отвараат врати за Матип да биде избачен из кучу великог брата.

Не ме плашат 75 минути игра... ме плашат оние поселдни 15 кај шо го губат компасот и буквално не знаат кај тераат :)

Жив чоек нема :D

"Слават"! :D[DOUBLEPOST=1525295072][/DOUBLEPOST]Не, сериозно утакмицава беше онака безвезе. Како никој да не се замараше у второ полувреме а и незнам кој му беше филмот на Клоп, цела утакмица ТАА сам против двајца а Салах цело време во напад. Можеше да не кошта на крај.

Последно уредено:
пресамоуверени беа дека проаѓаат понатаму, нешто слично како со Сити кога беше 4-1 па се вратија на 4-3.
не се замараа како да мислат на Челзи пред време, а и фер плејот што го играат на крај ствара стрес.

Како и да е, супер е да се знае дека делуваат моќно како ниту еден тим на Ливерпул што јас сум го гледал. Дури и оној од 2009 не изгледаше вака моќно како овој

DcOIW9JX0AA1biy.jpg

Финале, не ми се верува!
Ова се случува барем 3-4 сезони порано од што очекував дека ќе ги гледам во едно вакво финале!

Што работат бе овие? Последни 10-15 мин против Рома, ВБА и пак Рома примија 6 гола. Претходно и со Сити за 4-3
Вака во финале и 2-0 да водиме во продолжението можи да изгубиме.
Ај нека ги стегни Клоп и нека си го подобри скорот во финалиња да не му разебам сто мајки и него.

Ја ќе бидам првиот што ќе ви честитам долго пред финалето на вице-шампионското место во ЛШ, значи баш докажавте дека не сте за потценување...
Да не речете после Миле ова Миле она... можете и да ме цитирате

Ја ќе бидам првиот што ќе ви честитам долго пред финалето на вице-шампионското место во ЛШ, значи баш докажавте дека не сте за потценување...
Да не речете после Миле ова Миле она... можете и да ме цитирате

За вас се Бразил од 2002 год.

Кога Челзи беше во финале ЛШ, а на Ливерпул не му одеше во ПЛ.

Пратете му на Клоп, да знае за во недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom