Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одличен играч е Фекир ама сумата малку е висока. Настрана тоа што најверојатно е само обична шпекулацијаНаводно Ливерпул купил некој играч од Лион, Фекир
Одличен играч е Фекир ама сумата малку е висока. Настрана тоа што најверојатно е само обична шпекулација![]()
Никој порелевантен нема објавенопа не знам дали е само шпекулација, скоро сите го објавија, како и да е ќе дознаеме наскоро ако има нешто![]()
Одличен играч, од неколку меча што имам фатено, игра на позицијата на египќанецов.
Нaбил Фекир или алжирскиот Меси (мене повеќе на Азар ме потсеќа), сите играчи што ги сакам у Реал, Ливерпул ги купува.Овој боље и од Салах ќе искочи.
Не гледам како би фрлиле 60+ милиони фунти за играч кој не знам каде би го ставиле. Потребен е напаѓач за замена, крило за ротација, уште еден среден играч наместо Џан и според мене стопер и голман мада мислам дека стопер нема да бара Клоп за жал и ќе го остави шумарот се да му ебам. Едино Фекир ако го гледаат и како напаѓач и како крило па тој да ги извршува тие две функции и да се ротираат напред со Салах, Мане и Фирмино. За средина се шпекулира Жоржињо од Наполи и Мејер од Шалке како слободен играч. Кај и да е ќе објават Пирс и компанија дека нема ништо од ФекирИграл и крило, но најчесто позади напаѓачот.
![]()
Баш ова, и онака версатилен е на позицииве напред, единствено напаѓач не би можел да игра мислам. Одличен трансфер би бил, no doubt.Не гледам како би фрлиле 60+ милиони фунти за играч кој не знам каде би го ставиле. Потребен е напаѓач за замена, крило за ротација, уште еден среден играч наместо Џан и според мене стопер и голман мада мислам дека стопер нема да бара Клоп за жал и ќе го остави шумарот се да му ебам. Едино Фекир ако го гледаат и како напаѓач и како крило па тој да ги извршува тие две функции и да се ротираат напред со Салах, Мане и Фирмино. За средина се шпекулира Жоржињо од Наполи и Мејер од Шалке како слободен играч. Кај и да е ќе објават Пирс и компанија дека нема ништо од Фекир![]()