Corvus
Latrodectus
На Хефче да му се даде Омлет за најдобра шега 
Јас ќе му ја доделам.

Јас ќе му ја доделам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитки, и утре на марш со мене за #NotMyBestActress
Афкорс, развали како Тоња.Марго?
Фала Злате ептен на убавите зборови. Јас не сум многу за јавни говори поготово пред толкава публика, затоа викнав еден мој драг пријател да ја презентира наградата за Најдобар Филм во 2017та, со кого ептен сум се дружел и најзакон сум поминуел, препорачувам секој што сеуште не го запознал да го запознае(инаку има малку проблем со гласот може да му се смени). Исто така како водител се согласи да биде еден бард на Македонското водителство и очекуем глатко да не води низ финишот на КМА 2017
Билборди 28%
Блејд Ранер 24%
Ако ти е за утеха: Шаламе беше шести кај актерите, Фајфер за mother! шеста кај споредните актерки.Криво ми е што испуштив гласањето. И што ги нема номинирани Шаламе (а филмот номиран) и Фајфер за mother! (а номинирана за Murder on the Orient Express).
Аааааа врв на крај, по прогласување на победникот, кадри од сите други номинирани видно разочарни.Фала Злате ептен на убавите зборови. Јас не сум многу за јавни говори поготово пред толкава публика, затоа викнав еден мој драг пријател да ја презентира наградата за Најдобар Филм во 2017та, со кого ептен сум се дружел и најзакон сум поминуел, препорачувам секој што сеуште не го запознал да го запознае(инаку има малку проблем со гласот може да му се смени). Исто така како водител се согласи да биде еден бард на Македонското водителство и очекуем глатко да не води низ финишот на КМА 2017
Билборди 28%
Блејд Ранер 24%
Го иам видено во живо, не е до толку дебел како што го правишЗа крај, на сцената повикувам еден голем, поголем, најголем човек. Најдобар филм ќе ни презентира ГРАНДИСИМО @grande-juve