- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 11.053
- Поени од реакции
- 12.408
Донев пропо
а се беше спремно да се бамбури пет дена
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аууууу голчиште, браво.
Да, за викенд гледам по една утакмица, еве сега манчестер гледам, матичччч![]()

Тепај си ги 0-2,0-3 не вака да се влечат ко црева на терен и на крај да се вадат
Ќе пројдете и на мускули со Севиља и пак канцер утакмици ќе треба да се гледаат во ЛШ ...
Ах златен Де Геа ќе го упропастите...
Сити за Јунајтед, се Јунајтед под Фергусон..Не бе, дерби обично гледам или некој од овие јаките.. зш ме прашуваш?Изгледа таа една за викенд е Стоук - Вест Хем...

Nedela dena od shpajz nemame izlezenoЗашо не си ја тепаа поштено, што ја вртат 1 у 2 ебате тоа екипатаТепај си ги 0-2,0-3 не вака да се влечат ко црева на терен и на крај да се вадат
Ќе пројдете и на мускули со Севиља и пак канцер утакмици ќе треба да се гледаат во ЛШ ...
Ах златен Де Геа ќе го упропастите...
Пред да се пувате со пресвртов и коментари од типот не ве слушам многу сме јаки, треба да се засрамите од играта што ја игра екипата, пошо последниов период ова сигурно не е фудбалСити за Јунајтед, се Јунајтед под Фергусон..
Донев пропо
Им се враќа тимот од два гола негатива, ептен битна победа во 90та и гревовиве на мене мислатминута молк за спремните, а неискористени доскочици од Дноеф и Мартинети....
Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Океј, на секој коментар мора интересна да се правишNedela dena od shpajz nemame izlezeno
Ти си таа што се јачаше летоска дека твојот Манчестер ќе гази се пред себе, дека Мурињо ќе ги препороди со трансферите и со неговиот стил на игра, а сега гледам дека и тебе не ти е сеедно како ти мизерува клубот. Така да не знам, не една недела, до крај на мај не треба да искачаш од шпајз, не една недела , што се однесува до фановите на најдобриот тим во светот, Манчестер Јунајтед