Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јануари:
1. Blade Runner (1982) - 8.5/10
2. Blade Runner 2049 (2017) - 9/10
3. La La Land (2016) - 10/10 <3
4. The Foreigner (2017) - 5/10
 И тоа со се' кореографија ја научив. 
23.Five Easy Pieces-7.5
24.My Name Is Julia Ross-8-Нема нешто подобро од краток ноир!
25.The Invisible Guardian-5
26.Angel Heart-8
27.Woman on the Run-10
28.The Fugitive-8
29.Cliffhanger-5
30.48 Hrs.-7
31.Stop at Nothing: The Lance Armstrong Story-8
32.Criss Cross-8
33.Racing Extinction-9-Иако заокружување со оценка на документарец кои ја укажува состојбата на планетата во каква ужасна ситуација е малку апсурдно Но
 плус не сум филмски маратонец ова година и си глеам лабаво за разлика од лани коа изглеав 120 у јануар Jesus 
малце се преценив со тоа гледање филмски фестивал 70 филма + - и филм клуб 60 филма ало 
така да we have a new plan major

Па затоа>ептен сакам да го гледате
>му стаил 2/10
ќе биде
![]()

, се собираат на забави околу божиќ и расправаат криви дрини. Сценариото и дијалозите ми беа смешни и досетливи. А и саундтракот предобар.)
. Смешни ликови, смешно сценарио и добри песни)

)
.. having said that(Curb), забавен со шо и си ја постигна целта)
)
.. си имаше шармантни мали моментчиња, али и прилично предвидливи.. Редклиф и Зои си беа добри, али ми фалеа добри споредни улоги.. за пред спиење да пуштиш мозок ок си е)
, се собираат на забави околу божиќ и расправаат криви дрини. Сценариото и дијалозите ми беа смешни и досетливи. А и саундтракот предобар.)
. Смешни ликови, смешно сценарио и добри песни)

)
.. having said that(Curb), забавен со шо и си ја постигна целта)
)
.. си имаше шармантни мали моментчиња, али и прилично предвидливи.. Редклиф и Зои си беа добри, али ми фалеа добри споредни улоги.. за пред спиење да пуштиш мозок ок си е)