Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.772
- Поени од реакции
- 52.750
Кажи.[DOUBLEPOST=1512307699][/DOUBLEPOST]Јас знам. Може да кажам?
Кажи.Јас знам. Може да кажам?
Кажи.[DOUBLEPOST=1512307699][/DOUBLEPOST]Јас знам. Може да кажам?
Кажи.Јас знам. Може да кажам?
It's almost as if Погба е преценето дрво што не покажа ништо и Хесус и Сане си ги искористија шансите повеќе од Погба и дадоа многу повеќе голови и асистенции и играа за екипа што имаше подобар успех од екипата на Погба....хахахахаха Габриел тап ин Хесус (па и Сане) 91, Рашфорд и Марсијал ги оставија на 90ка.Погба 93, ист рејтинг со мртвите Даглас Коста и Ди Марија.
![]()
А баш преги сакав да ти спомнам за вечер, ама се замубаетивме за нешто друго хахахахаЗаборавив дека играм денеска плеј-оф за влез во прва лига пошо навикнат четврток и недела дека има утакмици
За некоклу минути ќе има резултат. Да видиме шо се издесило..[DOUBLEPOST=1512420277][/DOUBLEPOST]Ништо загубив 2:1 од Интер. Ќе си играм пак втора лига. Како Анчелоти сум флегматичен. Банега со гол и асистенција ме растури. Дамброзио, Вечино, браво. Ми останало во 60-та мин. измена од пријателска, Бернат и Гнабри наместо Робен и Коман влегоа и од тогаш топката не ја допрев освен во 87-мин кога Левандовски имаше шанса да израмни. Ништо наредна сезона појак ќе се вратам во прва лига.![]()
Многу скаутинг беше потрошен во креирањето на тактиката која ќе те елиминира. Досега имав негативен скор со тебе па морав да мењам.Заборавив дека играм денеска плеј-оф за влез во прва лига пошо навикнат четврток и недела дека има утакмици
За некоклу минути ќе има резултат. Да видиме шо се издесило..[DOUBLEPOST=1512420277][/DOUBLEPOST]Ништо загубив 2:1 од Интер. Ќе си играм пак втора лига. Како Анчелоти сум флегматичен. Банега со гол и асистенција ме растури. Дамброзио, Вечино, браво. Ми останало во 60-та мин. измена од пријателска, Бернат и Гнабри наместо Робен и Коман влегоа и од тогаш топката не ја допрев освен во 87-мин кога Левандовски имаше шанса да израмни. Ништо наредна сезона појак ќе се вратам во прва лига.![]()
Против acereal си имал негативен скор.Многу скаутинг беше потрошен во креирањето на тактиката која ќе те елиминира. Досега имав негативен скор со тебе па морав да мењам.
(Даун боутх фланкс скоро секогаш те тепа)
Јебал ме скаутингПротив acereal си имал негативен скор.Јас скоро го превземав тимот.
Се гледаме во друга прилика.Јебал ме скаутинг![]()
Zs takvi zakani bro?Се гледаме во друга прилика.Интер и во 2010 го победи Баерн во финалето за да после Баерн владее во Европа, а Интер да исчезне
.
Бар сега во втора лига ќе си го пердашам @JimmyFloydBottleBank![]()
Не се закани, си кажувам шо ќе се случуваZs takvi zakani bro?
Uli Hones Apasiev, Uli Baba Vanga Hones. Uli ide uz sve, gengsta ime da si ebe piperot..Не се закани, си кажувам шо ќе се случува![]()
Goran Pandev 1/8 finale?Се гледаме во друга прилика.Интер и во 2010 го победи Баерн во финалето за да после Баерн владее во Европа, а Интер да исчезне
.
Бар сега во втора лига ќе си го пердашам @JimmyFloydBottleBank![]()
Ќе биде ли трансферот, што одлучи?Goran Pandev 1/8 finale?