Soccer Manager (Kajgana Champions League)

Кој му мава report на Џими????????????

• Вкупно гласачи
    7
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.448
Поени од реакции
26.489
Felipe Anderson (91) nekoj da ne go saka? Skoro site pozicii moze da gi igra.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Немања Матиќ потпиша за Манчестер Јунајтед!

Немања Матиќ остана на Олд Трафорд после синоќешното плеј оф финале помеѓу Интер и Баерн и од денеска е нов член на Манчестер Јунајтед. Интересно, токму Матиќ со гол во 59та минута му донесе победа и пласман во Првата КЛШ лига на Интер со што се прости со своите соиграчи на најубав можен начин. Иван Перишиќ се враќа во тимот на нераѕурите, а со него доаѓа и Виктор Вањама како дел од оваа размена.

@ManUtdChampions е презадоволен од најновото засилување и специјално за Kajgana News изјави: "Уште на самиот старт на сезонава имавме договор со раководството на Интер, во случај тие да не се пласираат во прва лига да го направиме траснферов. Кога видов вчера дека баш Матиќ постигнал гол за победа ми се стемни на момент искрено, но ете главните луѓе на Интер покажаа дека знаат да го ценат неговиот труд и неговата професионалност и сепак на крај се случи тоа што и јас лично, а богами и самиот Немања го посакувавме. Уште поинтересен беше моментот дека во недела вечерта падна збор и за трансфер на Евер Банега и синоќа на Олд Трафорд, Банега забележува гол и асистенција, а Матиќ погодок во победата на Интер од 2-1. Како да сакаа да покажат дека им лежи теренот. (хехехе) Сепак, Евер останува во Милано сега за сега, за понатака здравје, ќе видиме."

Матиќ се придружува на Лапорте и Гуедес, а за недела дена својот трансфер во Јунајтед ќе го комплетира и екстра-талентираното германско крило, Лерој Сане.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.772
Поени од реакции
52.749
Што трансфер е ова :tapp:

Иначе од Челзи сите се достапни, освен Азпи, Канте и Хазард.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Он е следен на листата, ама ако некој ептен загриза, може би го пуштил :D
Мене ми треба лев бек и стопер, така да ако имаш некој играч од мојот тим за кој што си заинтересиран пиши xD

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.848
Поени од реакции
44.256
Семедо/Валенсија ги менувам за лев бек. Исто и Микитаријан за стопер или ЦМ/АМ.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
ccc, start na sezona e ova. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop