Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
не сум и јас да се зголемва колонијата на играчи кои не ја пејат химната
А од кај тоа дека Јаховиќ не ја пеел химната, колку што знам ја пее он. На крај краева не е некој Албанец па да бојкотира.

Пример дадов дека е муслиман, можи ја пее не велам не, поентата ми беше да не се зголемва нивната колонија во нашата репка, со исклучок на поединци како Барди, Егзон Алиоски, Ферхан Хасани и Агим/Бесарт Ибраими кој заслужено се во репка и се играчишта па макар и не ја пееле химната тие даваат 100% максумум на терен.

Јаховиќ дели место со најдобрите стрелци во турската лига, види кои играчи играат таму и ќе ти биди малку појасно, плус Јаховиќ игра во тим кој минатата сезона дојде од втората лига и сега добро се држи по 7 поминати кола и се 4 место...

Инаку не ми е и мене некој ау играч, демек играчиштето го вративме, ама реално да гледаме после она што го игра за Гозтепе заслужува повиќ, не сум и јас да се зголемва колонијата на играчи кои не ја пејат химната, ама какви шалабајзери поминале низ репката па зошто да не добие повторно повик и овој....

Муабетот ми беше баш тоа, дека не е никакво играчиште, и дека само се вртиме у круг.

сега со кризата со Каталонија може Шпанија и да киксне ?? некој бод до крај, така дека 5 место ние секако, дури и да ја победевме Албанија

сега со кризата со Каталонија може Шпанија и да киксне ?? некој бод до крај, така дека 5 место ние секако, дури и да ја победевме Албанија

Секако дека ќе киксне Шпанија

Spored nekoj informacii Ristoski e prefrlen na Shtoper a nego na desen bek ke go zameni Radevski !!!

Пример дадов дека е муслиман, можи ја пее не велам не, поентата ми беше да не се зголемва нивната колонија во нашата репка, со исклучок на поединци како Барди, Егзон Алиоски, Ферхан Хасани и Агим/Бесарт Ибраими кој заслужено се во репка и се играчишта па макар и не ја пееле химната тие даваат 100% максумум на терен.
samo albancite ne ja peat himnata, ostanatite muslimani voobicno ja peat. adis jahovic, muarem muarem, edin nuredinoski i elif elmas na primer (momentalno tie mi teknaa kako muslimani koi ne ja bojkotiraat himnata).

btw i "afromakedoncite" alex simovski i calvin n'sombo ja peat himnata, onaka cisto informativno :D

Што се однесува до пеење на химната, денеска освен Тотре сите ја пееа, вклучувајќи го и Ремзифаик Селмани како и Алекс Симовски („црнецон“ од Шведска) и дијаспорциве Амановиќ и Ѓорѓев кои очигледно исто ја научиле.

Што се однесува до пеење на химната, денеска освен Тотре сите ја пееа, вклучувајќи го и Ремзифаик Селмани како и Алекс Симовски („црнецон“ од Шведска) и дијаспорциве Амановиќ и Ѓорѓев кои очигледно исто ја научиле.
Стрим?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom