Одбраната срамна.
Оној Живкович ги искина.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Оној Живкович ги искина.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Алек Симовски,да не е пола црнец како Нсомбо?[DOUBLEPOST=1507298689][/DOUBLEPOST]Убаво почнавме,наеднаш психолошки се опушти ја....Што се однесува до пеење на химната, денеска освен Тотре сите ја пееа, вклучувајќи го и Ремзифаик Селмани како и Алекс Симовски („црнецон“ од Шведска) и дијаспорциве Амановиќ и Ѓорѓев кои очигледно исто ја научиле.
Лоша игра наша со имбецил судија за шлаг ....Пола саат еден наш играч држи топка,не знае брзо да се ослободи ....Србиве се гледа дека се екстра тактички,како се движеа,контрола на топка,кај да проиграат ....Најмалку 4:0 денеска Србија требаше ...... Очајни беа на терен,многу разочаран .....Не изиграа на ниво лоша поставеност мислам дека и милевски малку згреши елмас премногу назад го играше ама и ова францусково копиле како не се накде некој да му влезе на терен органите да му ги извади па триста жолти ни даде па и црвен а на орелчињава српски еден за приговор само...
Sent from my Lenovo A6020a41 using Tapatalk
Иначе за информација Ристовски е константен у први 11 во Спортинг...Radevski 6 utakmice za Shkendija ne e vo prvi 11 a sega igra prva i toa na mesto na Stefan Ristoski ... Klasicen shpic ke menjava desen bek !
Abe dobro ali Ristovski e broj eden kj nas za taa pozicija a ako veke e trgnat bi trebalo da go zameni Toshevski a ne Radeski shto nikad ne igral toa a nema ni minutaza ...Иначе за информација Ристовски е константен у први 11 во Спортинг...Двајцата се со мизерна минутажа, а Мрме си е познат за ставање играчи на неприродна позиција, така да воопшто не ме чуди поставава.[DOUBLEPOST=1507312870][/DOUBLEPOST]Играјте црвен за нашиве, ќе му влезе еднаш Муслиу со две нозе на Имобиле па шо сака нека е
![]()
Мрме и се е можно.Abe dobro ali Ristovski e broj eden kj nas za taa pozicija a ako veke e trgnat bi trebalo da go zameni Toshevski a ne Radeski shto nikad ne igral toa a nema ni minutaza ...