Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Која е логиката ако бил толкав приоритет да не пробаат сериозно да преговараат со Евертон уште пред да се вмеша Јунајтед, па и од кога го договори веќе Јунајтед, да пратат понуда која и јас или ти тука знаеме дека немаше шанси да е прифатена од Евертон, а не па луѓе кои зимаат милиони за да ја работат таа работа.

Ама пак ми го вртите муабетот и ми зборите за Лукаку, а темата е Мората и Јунајтед.
Која е логиката Јунајтед цел месец да се влечка со Реал и Мората, па тек тогаш да се откажат и да одат на Лукаку, ако не им бил приоритет?
Додека јавноста знае и сите новинари трубат за одредена трансфер цел на Манчестер, они да работат тивко на друга трансфер цел? Башка Челзи беа сигурни дека Лукаку лесно ќе го договорат и се во пол позиција и се насочија кон други трансфер цели. Самиот Лукаку изјави во интервју дека го исконтактирале Челзи. Потоа Манчестер го исконтактирале 3 пати во рок од неколку дена а Челзи не го исконтактирал ниту еднаш се до денот кога скоро беше објавено дека доаѓа во Јунајтед. Самиот кажа дека на неговата одлука влијаело и тоа што Јунајтед биле позагреани за него одколку Челзи. Од кај знаеш дека сето тоа со Мората не било само одвлекување на медиумите за да не се наруши сигурноста на Челзи дека Лукаку е веќе нивни играч?
Донев, модератор си брат, читај ги постовите на сите членови бидејќи можеби сум пцуел во овој пост а ти не си го прочитал...

едит: Самиот имаше поставено линкови од новинари каде што самите кажуваат дека Конте бил бесен на управата на Челзи зошто го испуштиле Лукаку од раце...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Донев, модератор си брат, читај ги постовите на сите членови бидејќи можеби сум пцуел во овој пост а ти не си го прочитал...

едит: Самиот имаше поставено линкови од новинари каде што самите кажуваат дека Конте бил бесен на управата на Челзи зошто го испуштиле Лукаку од раце...
Значи ти сакаш да ми негираш дека тоа јас што го зборам е точно (нешто што цел месец се збореше по весниците), а од друга страна си пишуваш приказни за Јунајтед и веруваш во нив. Преговарале со Реал само за тоа да се збори по медиумите, и никој да не го спомнува Лукаку? :D

Реков веќе дека доволно беше од муабетот, и не го продолжувам понатаму, еве ова нека е последното прашање, и не враќам веќе, што и да пишеш. Дали ти мислиш дека ако беа успешни преговорите помеѓу Јунајтед и Реал, Лукаку сега ќе беше играч на Јунајтед?

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Секако може да продолжиме истово да го вртиме со денови и на крај пак ништо нема да направиме :D
Останете си вие на тоа дека немало понуди од Јунајтед, јас ќе си останам на тоа дека имало и Лукаку дојде во Јунајтед затоа што не успеаа да го договорат Мората.

Да одмориме некој ден, па ќе имам прашања и за Орие и наводниот договор за да дојде во Јунајтед :D
Пријателче, да немаш ти случајно Св.Николска жичка?
Некако стилот на муабет и неслагање со се што не е твое, ми тегне натаму.
Извини за ваквото прашање , не мора да одговараш ако не сакаш:).

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Пријателче, да немаш ти случајно Св.Николска жичка?
Некако стилот на муабет и неслагање со се што не е твое, ми тегне натаму.
Извини за ваквото прашање , не мора да одговараш ако не сакаш:).
Не :D

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не знам зошто се расправате. Многу се јасни работите. Почнува преодниот рок и прво сите играчи сакаат да дојдат во Челзи. Стојат изложени во излог како курви во Амстердам и Конте бира. Откако тие ќе одберат, после сите други можат да куупат тоа што ќе остане.

И нормално да е така, кој не би сакал да игра во клуб кој дури еднаш беше и европски шампион?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.966
Поени од реакции
67.747
Oкс ги корпоса, што повеќе да се каже...

Следува пост каде Донев негира интерес.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Oкс ги корпоса, што повеќе да се каже...

Следува пост каде Донев негира интерес.
За среќа не сум фан на Јунајтед па да го негирам тоа и да раскажувам приказни како го искористиле Окс за полесно да го земат Запакоста.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Брееј по 25 години наполнивте и уште се замарате дали Јунајтед пратил понуда за Мората и дали Конте го преферирал првиот или вториот. :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.453
Брееј по 25 години наполнивте и уште се замарате дали Јунајтед пратил понуда за Мората и дали Конте го преферирал првиот или вториот. :D
wowowwowow рече Боро и си маваше шамари во сред читална затоа што не можеше да запамти две реченици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom