Чекај да влези НБА ќе прајме муабетДа те поздравам
Чекај да влези НБА ќе прајме муабетДа те поздравам
На крајот не требаше да зема одговорност кога имаа напад за нерешено, не е некој шутер Калатес... Иначе зошто Антекопуо не играше воопшто?Не е могуќе ова да е Калатес, искина човекот.
Ова е брат му на Јанис нема појма тојМозгов, не ми се верува Леброн од какви инвалиди прави кошаркари, сите можни топки ги изгуби дибекот[DOUBLEPOST=1505323954][/DOUBLEPOST]
На крајот не требаше да зема одговорност кога имаа напад за нерешено, не е некој шутер Калатес... Иначе зошто Антекопуо не играше воопшто?
Antekopuo mnogu dobar igrachМозгов, не ми се верува Леброн од какви инвалиди прави кошаркари, сите можни топки ги изгуби дибекот[DOUBLEPOST=1505323954][/DOUBLEPOST]
На крајот не требаше да зема одговорност кога имаа напад за нерешено, не е некој шутер Калатес... Иначе зошто Антекопуо не играше воопшто?
АНТЕКОПУО ...... експертско познавање, Џони Видевски, Џони Југослав Костовски, Џони Књазев, Џони Докузовски, Џони Дуда Ивковиќ.Мозгов, не ми се верува Леброн од какви инвалиди прави кошаркари, сите можни топки ги изгуби дибекот[DOUBLEPOST=1505323954][/DOUBLEPOST]
Џони Љубомир Николовски, Џони Бањац, Џони Авчич, Џони Мичанович, Џони Стерјов, Џони Баркли, Џони О'Нил, Џони Ван Ганди, Џони Сегер, Џони Тута Николиќ, Џони Вујошевиќ, Џони Обрадовиќ, Џони Јасикевичиус.АНТЕКОПУО ...... експертско познавање, Џони Видевски, Џони Југослав Костовски, Џони Књазев, Џони Докузовски, Џони Дуда Ивковиќ.