- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 3.088
- Поени од реакции
- 4.461
Шо ти реков за Карењо... Поклон квота, а го стаив само сет да земе 1.25Нема на што, повели и друг пат. Јас сум феномен, два дена ја зборам Словенија и на крај ја играм ГРУЗИЈА.
Шо ти реков за Карењо... Поклон квота, а го стаив само сет да земе 1.25Нема на што, повели и друг пат. Јас сум феномен, два дена ја зборам Словенија и на крај ја играм ГРУЗИЈА.
Буквално испадна како што кажав, дека Шаповалов не е спремен да се трка со Карењо на три добиени сета, а подобар играч е..Шо ти реков за Карењо... Поклон квота, а го стаив само сет да земе 1.25
Апсолутно е подобар, ама психа си е психа. Башка што беше изеден (седми меч за 10 дена)Буквално испадна како што кажав, дека Шаповалов не е спремен да се трка со Карењо на три добиени сета, а подобар играч е..
За малку добитен....Франција 1-1 и 2-3 прво , 1.91
Португалија 1-2 прво и 1-2 второ , 2.70
Коефициент 5.1
Уплата 20 ден.
Добивка 103 ден.
Никој нормален играч односно сериозен играч нема да се погледни во тој натпревар бидејќи нема коефициент воопшто,како второ сериозен играч што игра со многу пари никогаш не игра 1 во 1 или пак 1 и т1 2+(како јас на пример што сум ретардиран и ми завршваат 1-0) туку си игра чист фикс и не лакоми со прво полувреме.Франција 0-0 со Луксембург. Коефициент 1.01 за победа на Франција. Еве ви го фудбалот како најсигурен спорт за кладење. Резултатов е нешто во рангот на пораз на Федерер од Јотовски во тенисот.
Зборете ми за тоа како фудбалот бил подобар спорт за кладење. Се' е субјективно момци, на кој како му одговара така нека си уплаќа, и не замарајте веќе со тој муабет тенис/фудбал.
Мене да ми дојде Шарапова нема да зборувам за тенис и кладење со неа..и да ми дојди самата Шарапова да ми кажи дека утре ќе победи
Да да , некој франција на 1.01 ќе ја изигра, нема грешка.Франција 0-0 со Луксембург. Коефициент 1.01 за победа на Франција. Еве ви го фудбалот како најсигурен спорт за кладење. Резултатов е нешто во рангот на пораз на Федерер од Јотовски во тенисот.
Зборете ми за тоа како фудбалот бил подобар спорт за кладење. Се' е субјективно момци, на кој како му одговара така нека си уплаќа, и не замарајте веќе со тој муабет тенис/фудбал.
Абе ако влегуваат сите утакмици со под 1.1 коефициент, сите милионери ќе бевме.Никој не вели дека во фудбал не туркаат малите типови.Воопшто не ми беше поентата дали некој ја пишал на 1.01 , многу јасно дека не ја пишал зошто исто ко да нема коефициент утакмицата, поентата ми беше вашиот муабет како фаворити во фудбал со 1.20 1.30 коефицинет излегувале многу полесно него ли во тенисот. Еве ви класичен демант денес на тој муабет, каде дури и 1.01 коефициент е недобитен.
Деспасито.Холандија - 1 3+
Белгија - Т2
3.2 коеф на 15 евра.
Па не разгорува него во право е, баш напиша на крајот од постот да не се замара со тоа тенис или фудбал, него секој да си игра тоа што прати највеќе.Абе ако влегуваат сите утакмици со под 1.1 коефициент, сите милионери ќе бевме.Никој не вели дека во фудбал не туркаат малите типови.
Ај спласна атмосферава за тенис вс фудбал, не разгорувај пак