Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не дека го оправдувам потегот на Вилшер, но ја рабирам неговата фрустрација до некаде.
Само што се врати од долга повреда, на некој копиљ му текнало со задоцнет старт да го дигне у воздух, и јас би збеснал да бев на негово место.иста ваква реакција имаше и Диаби после клизач од Бартон.

Kо божем 100 години е во Арсенал, лани летото го земавме и одма го пративме во Штутгард на позамица.Fun fact: Такума Асано уште е играч на АрсеналЧовеков заборавив дека постои.

Kо божем 100 години е во Арсенал, лани летото го земавме и одма го пративме во Штутгард на позамица.![]()
Имаше на официјалната страна дека му ја продолжиле позајмицата.Не може да се врати, оти од Англија не му даваат работна дозвола, ќе го шетаме 3-4 години како Кембел шо го шетавме и на крај ништо нема да излезе од играчот, ќе го шитнеме за кило семки во Драмштад.Па не се врати од позајмицата, мислев го откупиле или што ти ја знам.

Независно дали ќе замине или не, и дали е точно тоа со барање на енормна плата или глупости, смешно ми падна описов за Чембрлејн
![]()