Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Белград или Келн, тоа се тие градови :D
До Келн има директен ВизЕр :D

Дајте инфо за карти шо како ?
Ako si clen na Arsenal Supporters Macedonia, obicno tamu se pusta po nekoja karta, ali imaat prioritet postarite clenovi ... Ma da za BG jas ke probam da najdam po svoi kanali !

Штом дојдете до некојa информација за Келн,Белград кажувајте дали овде дали пп :)

Последно уредено:
За БГ ќе чекам да видам колку ќе пуштат од официјална, некако не ми се седи на неутрална у БГ :D

За Келн и неутрална би седел, да се резервИРува со време со виз аир за џабалак да биде.[DOUBLEPOST=1503682644][/DOUBLEPOST]upload_2017-8-25_19-37-15.png

Ako si clen na Arsenal Supporters Macedonia, obicno tamu se pusta po nekoja karta, ali imaat prioritet postarite clenovi ... Ma da za BG jas ke probam da najdam po svoi kanali !
Епа на тоа сениоритетот и мене ми текна...
Ја секако ќе глеам да се зачленам у недела у фан клубов па здравје ќе видиме за карти.
Ако се успее да се земе за белград супер, ако не ќе се брка работа за келн.

Ако добие некој инфо за карти, било што, пишете тука или у пп плис :) треп треп :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Јас поради приватни причини не би се зачленил во фан клубот, ниту пак би одел со нив и би барал карта од нив. Мислам и оваа година ќе има организирано од некоја агенција за Белград (повратна карта + билет), како што имаше за Софија, кога игравме со Лудогорец. Не ми текнува колку беше тогаш, ама не беше нешто скапо. Ако не се лажам против Лудогорец мк тикетс организираа, ама ич не сум сигурен. Така да освен ако немате некој близок од таму да ви земе или нешто преку нет да купувате, вака преку некој што организира за секого е најдобра опција, па нека си даваат они само на постари членови :)

Martin Atkinson has been chosen to referee Arsenal’s trip to Liverpool :tapp::tapp::tapp:

Мустафи се договорил со Интер :tapp::tapp::tapp:
Со која цел си ги продаваш штоперите море стари? После сме биле конкуренти за титула :pos:

Присуството на Чејмберс очигледно ги избрка, лани сериозно предобар беше. Само ќе видиме дали стариов планира на него стварно или му прднало на газот да ги продава.

http://www.telegraph.co.uk/football...re-player-exodus-finals-days-transfer-window/

"Arsenal are not lining up any immediate replacement for Mustafi, despite their interest in Southampton’s Virgil van Dijk, and believe they have sufficient centre-back cover in Laurent Koscielny, Per Mertesacker, Rob Holding, Calum Chambers and Nacho Monreal, as well as Sead Kolasinac."

Како бе ќе го продадеме без да планираме замена... Скроз се мрднале овие во клубов ...

Ако играме со по 1 класичен штопер единствено чаре ќе ни биде да играме со 95% посед секој натпревар,а да не губиме поени и од помалите тимови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom