Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И на испаѓање им викаше ќе видиш надвор со гестикулации... :facepalm::facepalm::facepalm:

А реално беше предобар! Иако е у23 за Џака и Елнени е играчиште според потезиве.

Незнам дали е до мене, ама вчера гледајќи го Реал, Иско по начинот на трчање, движење на терен и водење на топка многу ме потсети на Вилшер

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не дека го оправдувам потегот на Вилшер, но ја рабирам неговата фрустрација до некаде.
Само што се врати од долга повреда, на некој копиљ му текнало со задоцнет старт да го дигне у воздух, и јас би збеснал да бев на негово место.иста ваква реакција имаше и Диаби после клизач од Бартон.

Не дека го оправдувам потегот на Вилшер, но ја рабирам неговата фрустрација до некаде.
Само што се врати од долга повреда, на некој копиљ му текнало со задоцнет старт да го дигне у воздух, и јас би збеснал да бев на негово место.иста ваква реакција имаше и Диаби после клизач од Бартон.

Мислам дека црвениот повеќе беше за после рвањето со тој другиот копиљ :D

Realno barem borben e do kraj, i da dobie crven karton za pokazuvanje na sila e podobro, odkolku i da ne pokazesh nishto, iako si na teren. Primer Ozil. I Gerard i Keown se vo pravo za to sho go velat za nego. I vo dvata meca se machevme, samo imabme srekja vo edniot da pobedime.

Godinava samo lesna grupa vo LE i kombiniran sostav tamu, mozhe da ne donese do 4to mesto. Inaku ne gledam kako poinaku, pa ne Sanchez tuku i Sv. Sanchez da slezi nema shansi.

Мбапе во ПСЖ. Време е да се испазари Дракслер за ефтино. Треба да се мисли и на наредна сезона кога ќе имаме 2 играчи помалку на таа позиција.

Fun fact: Такума Асано уште е играч на Арсенал :D Човеков заборавив дека постои.

Fun fact: Такума Асано уште е играч на Арсенал :D Човеков заборавив дека постои.
Kо божем 100 години е во Арсенал, лани летото го земавме и одма го пративме во Штутгард на позамица.:)

Kо божем 100 години е во Арсенал, лани летото го земавме и одма го пративме во Штутгард на позамица.:)

Па не се врати од позајмицата, мислев го откупиле или што ти ја знам.

Па не се врати од позајмицата, мислев го откупиле или што ти ја знам.
Имаше на официјалната страна дека му ја продолжиле позајмицата.Не може да се врати, оти од Англија не му даваат работна дозвола, ќе го шетаме 3-4 години како Кембел шо го шетавме и на крај ништо нема да излезе од играчот, ќе го шитнеме за кило семки во Драмштад.

Најверојатно има уште 50/60м фунти вклучувајќи ја сумата од продадени играчи. Таман пари за уште еден првотимец.

:ROFLMAO::ROFLMAO:
Независно дали ќе замине или не, и дали е точно тоа со барање на енормна плата или глупости, смешно ми падна описов за Чембрлејн
20994194_1613719025366033_8990883331358841279_n.jpg

Дечкото моментално игра супер ама очигледно е дека се бори за повеќе пари со новиот договор, се надевам нема да испадне Волкот верзија 2 после потпишувањето на новиот договор, сепак за енглез се работи ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom