Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
И јас како да читав дека ќе паузираат една година ама мислев дека е кромид вест.

Па ако не видиме борба во 80 минути, што ќе гледаме? Само да не биде Џон и Дени лигавење пола епизода, омг, д хорор. :facepalm:
Сум приметил дека твоите желби за серијава не се исполнуваат, се обратно е, значи да очекуваме секс од 50 минути.:icon_lol:

2019 дури 8ма сезона. Тоа е ќе се изначекаме, треба да научи да лета Најт Кинг.

И јас како да читав дека ќе паузираат една година ама мислев дека е кромид вест.

Снимањето на 8ма почнува во октомври оваа година, проверена вест. Е сега изгледа ќе снимаат подолго од вообичаено па после додека оди во пост продукција одзема време и затоа се очекува да излезе 2019..

Снимањето на 8ма почнува во октомври оваа година, проверена вест. Е сега изгледа ќе снимаат подолго од вообичаено па после додека оди во пост продукција одзема време и затоа се очекува да излезе 2019..
Да, тоа е официјалното објаснување. Јас сметам дека сепак паузата од една година треба да се поврзе со најавата на Џорџ дека e можно две ASOIAF книги да излезат 2018-та, од кои едната е следната во серијалот.

Последно уредено:
Night King го има читано ликнатото сценарио и знаеше дека ќе дојде Дани, затоа ги чекаше. ;)
Или можда прочитал една намерна грешка од Vori во ДК/темава.

Кит со својот збунет/полузбунет израз на лице пресече низ седумте сезони ко врел нож низ путер. Нема потреба од глумење, доволно е само да го напраи тој израз.
21032492_10212483342731707_6272566456191788608_n.jpg

Се на се, супер епизода ама предвидливи сцени (барем за мене).

Кога го пратија Гендри знаев дека Дени ќе се појави со змејовите и дека ќе умре еден.
Кога пропадна змејот знаев дека ќе го вратат поради сцената со мечката.

Некако непредвидливоста ми е сведена на минимум за разлика од претходните сезони.

А да, сакам зомбињава да ги изедат Санса и мали прст

Кога пропадна змејот знаев дека ќе го вратат поради сцената со мечката.

Што има врска сцената со мечката и враќањето на змејот?

Дури и во најновото видео од ХБО после оваа епизода, и двајцата автори си кажуваат дека сакале да стават зомби поларна мечка веќе повеќе сезони, ама секогаш ги откачувале заради финансии поради CGI-то. Во оваа сезона имаат финансии на претек и удри бригу на весеље. Само се потврди она што го пишав пред некој ден - сцената со мечката е само ради CGI куропецање и ништо друго. Ниту наговестува нешто во понатамошниот тек на епизодата, нити претставува нешто што не го знаевме. И преглупа смрт за Торос.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom