Ват?! Како бе? Од каде е оваа информација?2019 ќе биде.
Ват?! Како бе? Од каде е оваа информација?2019 ќе биде.
Сум приметил дека твоите желби за серијава не се исполнуваат, се обратно е, значи да очекуваме секс од 50 минути.Па ако не видиме борба во 80 минути, што ќе гледаме? Само да не биде Џон и Дени лигавење пола епизода, омг, д хорор.
HBO may push Game of Thrones' final season to 2019, and that wouldn't be a bad thingВат?! Како бе? Од каде е оваа информација?
Снимањето на 8ма почнува во октомври оваа година, проверена вест. Е сега изгледа ќе снимаат подолго од вообичаено па после додека оди во пост продукција одзема време и затоа се очекува да излезе 2019..И јас како да читав дека ќе паузираат една година ама мислев дека е кромид вест.
Да, тоа е официјалното објаснување. Јас сметам дека сепак паузата од една година треба да се поврзе со најавата на Џорџ дека e можно две ASOIAF книги да излезат 2018-та, од кои едната е следната во серијалот.Снимањето на 8ма почнува во октомври оваа година, проверена вест. Е сега изгледа ќе снимаат подолго од вообичаено па после додека оди во пост продукција одзема време и затоа се очекува да излезе 2019..
Или можда прочитал една намерна грешка од Vori во ДК/темава.Night King го има читано ликнатото сценарио и знаеше дека ќе дојде Дани, затоа ги чекаше.
Што има врска сцената со мечката и враќањето на змејот?Кога пропадна змејот знаев дека ќе го вратат поради сцената со мечката.