па претпоставаувам дека ќе некоја има рчка со Серси и после војна со Умрените... и нормално сношајот меѓу Денерис и Џон што сите го чекаме од прва епизодаОва претпоставка ти е или ти се испушти?
Епизодата ќе трае 81 минута без тие минути кои се сметаат за крајот и почетокот, така да ќе има место за се.многу ме интересира како ќе напикаат две војни и инцестен секс во една епизода
како мислиш уште една сезона, нели нема веќе да се снима серијаваМоже да заврши со Најт Кинг уствари, како најава за последната сезона, ама битки стварно не верувам да има.
Потврдена е осма сезона.како мислиш уште една сезона, нели нема веќе да се снима серијава
аеае ова све ми мења сега. значи наредна епизода може само да се очекува да умре неко од поомилените ликови.. Тирион или шо ти знам.Потврдена е осма сезона.
Ова ко старите екс ју бендови за да соберат луѓе на концерт секогаш промовираат со "За последен пат"
2019 ќе биде.Има инфо дали во сличен период ќе излезе последната сезона? Или ќе биде покасно, чак и есен? (мада не верувам)
Имаат зацртано 6 епизоди за наредната сезона, што значи дека веќе го имаат и сценариото и податокот дека ќе се емитува за 2 години (во 2019).аеае ова све ми мења сега. значи наредна епизода може само да се очекува да умре неко од поомилените ликови.. Тирион или шо ти знам.