Ska Maniac
Бараба
ВМРОООООООО !...тогаш зошто сте таму во новата дома, кога најдобро е ваму во старата дома?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВМРОООООООО !...тогаш зошто сте таму во новата дома, кога најдобро е ваму во старата дома?
Сме цигани по менталитет, само глумиме енглези.како цигани се ова македонците на граница одма ги препознаваат
Сирење, тоа вреди повеќе од суво злато!
Последно зедов 10 калапчиња.
Братко, ја што земав во Шпанија едно Фета сирење, изгор скапо, околу 8€ за 200-300грама. Ама настана забуна, јас мислев дека е некое меко сирење како овие кај нас што кружат по маркетиве, а оно да ти било мешавина од сите можни животни во Грчка, го отворив и имаше некоја смрдеа и целиот фрижидер ми го усмрди и морав да го фрлам. Нешто толку грозно никогаш не сум купувал, си зимав Гауда кашкавалче на рефус. Инаку имаше едно бело сирење, и ми даде таа што сечеше таму да пробам и беше благо, без никаков вкусМене ајвар ми имат конфискувано во Кипар, многу ми беше жал и одтогаш реков не носам јадење преку граница... инаку незнам која ви е таа добра замена за сирење која сте ја нашле? Еве дајте ми пример за Германија да пробам и јас, хиртенкезе , фета.. немат блага веза...
Ajde, samo napred.Да знаете само колку сакам да можам да одговорам, ама ете![]()
Мислам дека не ме сфати, штета што не живеам во странство, за да можам да одговорам што би носел од Македонија. Не е штета што нема да одговорам, штета е што не живеам во странство. Изгледа се повторувам ама нема везеAjde, samo napred.
Gesendet von meinem SM-G930F mit Tapatalk
Се согласувам во целост со тебе.Нема ништо во Македонија вредно за тегавење во куфери и расправии по аеродроми/граници.
Si go probal ona od morrisons(greek style salad cheese)? Mislam deka e £0.79 za 200gr pakuvanje. Mene toa mi e onaka naj naj spored vkus i spored ona u mk sto jadev.
Сирење, тоа вреди повеќе од суво злато!
Последно зедов 10 калапчиња.
Si go probal ona od morrisons(greek style salad cheese)? Mislam deka e £0.79 za 200gr pakuvanje. Mene toa mi e onaka naj naj spored vkus i spored ona u mk sto jadev.
Офф топик:
Колкава количина алкохол е дозволено да изнесам од МК в багаж (авионски)?