Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување

Дечкиве се на YouTube од Sep 25, 2016 и нивниов канал е прегледуван преку 10 милион пати. Всушност зборуваат за теории нивни и што би можело да се случи во иднина во врска со GOT. Некои од нивниве видеа се луди, но некои стварно имаат некоја смисла.
Што мислите во врска со оваа нивна теорија, и колку мислите дека е луда или пак остварлива?

Бај д веј фала ви на сите што ми ја прераскажавте целата епозода иако се решив да си ја гледам на HBO во стандард време.
PS: знам дека сам си сум крив, кој кур ме тераше да ја отварам темава и да видам за што разговарате последниве неколку дена.

Едит:

Искрено незнам од кај ви е таа теорија дека Undead or whatever their name was не смеат во вода, пошто баш кога Night King ги оживеа во предпоследната битка, имаше неколку што беа и во водата и не видовме дека нив нешто му се случи додека беа во неа.

Attachments

• voda.png
    voda.png
    1,8 MB · Прегледи: 35
Последно уредено:
Defend this
20799436_858304141002801_1254950929092111304_n.jpg
Мислам дека не се брзаат вокерите, мислам дека напредуваат паралелно со зимата која значи ноќта која никогаш не завршува.

Питање....Шо се деси со сестра му на Теон Грејџој ?Беше однесена кај Перси....

Немаш спојлери за неа? :icon_lol:
Чим не знае, значи нема да ја има уште еднаш во сезонава, тек во осма ќе дознаеме што ќе биде со неа. #Лоџик

Питање....Шо се деси со сестра му на Теон Грејџој ?Беше однесена кај Перси....
Кој е тој Перси!?

Инаку ништо, беше врзана и веројатно чичко и ја држи. Нејзината приказна не е сеуште прикажана. Патем ништо нема ни за чичко и, последно беше уништувањето на бродовите на Дени кај Кастели Рок.
........
Мислам дека Дени ќе може да има дете. После толку магии, пророштва, змејови, сенки кои убиваат и воскреснувања, можат да пробаат да и направат нешто. Ако веќе одат кон тоа да ги направат спојка со Џон (што не знам колку ќе успее откако ќе дознаат дека се во роднинска врска-тетка и внук), нека и направат еден наследник со некоја магија, ако постои таква. Ако не, Санда и Ајра се печени за брак. Можеби и тие би биле потенцијални наследници (ако Џон е Таргериен, можеби нема да има доверба на северот и нема да сакаат да им биде крал и со самото тоа северот ќе мора да бира нова ,сега, кралица), кој знае како планираат да ја завршат приказната. Само би било клише некој нов лик да стават и тој да биде на тронот.

И очекувам Џон да го убие НК. Тоа е очигледно сценарио, иако 8-та сезона не се ни започнала да се снима. :)

Најсмешно ми е братството. 3-4-ца беа и тие имале мисија позади ѕидот. :pos: Требало да имаат уште некој, барем да личеа на посериозна банда.

Кога сме кај Братството, баш на ЈуТјуб гледав видеа од делови од серијата и се потсетив на моментот кога Едард Старк го осудува Грегор Клегејн на смрт (заради нападите на селата). И тогаш му ја дава таа задача на Лорд Берик Дондарион (тогаш друг глумец, нели). Е сега, пошто сум малце нуб, Братството постои и претходно нели, и ако да, како Берик се приклучи кон нив? Не сакам да ги барам овие информации на Интернет, не се знае каде се' може да има спојлери...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom