Ф
Флеш
Гостин
Питање....Шо се деси со сестра му на Теон Грејџој ?Беше однесена кај Перси....
Немаш спојлери за неа?Питање....Шо се деси со сестра му на Теон Грејџој ?Беше однесена кај Перси....
ајде де,не зезај бро .... шо се деси ....искреноНемаш спојлери за неа?
Чим не знае, значи нема да ја има уште еднаш во сезонава, тек во осма ќе дознаеме што ќе биде со неа. #ЛоџикНемаш спојлери за неа?
Кој е тој Перси!?Питање....Шо се деси со сестра му на Теон Грејџој ?Беше однесена кај Перси....
Balerion имал 220 години кога скинал конци. Drogon има 6 годинки. Во full maturity Balerion е од прилика 5 пати помасивен од моменталниот Drogon, така да...plot armor Инаку не знам како би ја афектирало тоа способноста за летање ако носат штит (а и од што би бил, Valyrian steel?). Плус, змејовите нонстоп растат. Кој ги читал книгите подетално нека каже дали воопшто се спомнува нешто ко dragon armor во asoiaf. Од друга страна пак во книгите мислам дека на возрасните змејови не им треба штит, бар не од обични стрели, не знам за нешто ко "scorpion", ама со the Night's King имаме работа со entirely different shit.
Во книгата, Ланистерови ги пресретнуваат (Берик и екипата пратена од Едард) и ги убиваат, потоа Торос го воскреснува нели и го оформуваат братството. Дали беше во серијава вака не ми текнува, да не смениле нешто дотогаш зошто сторијата на Берик е сменета и од исти причини како тебе не ми се гуглаКога сме кај Братството, баш на ЈуТјуб гледав видеа од делови од серијата и се потсетив на моментот кога Едард Старк го осудува Грегор Клегејн на смрт (заради нападите на селата). И тогаш му ја дава таа задача на Лорд Берик Дондарион (тогаш друг глумец, нели). Е сега, пошто сум малце нуб, Братството постои и претходно нели, и ако да, како Берик се приклучи кон нив? Не сакам да ги барам овие информации на Интернет, не се знае каде се' може да има спојлери...
Мраз ќе пуштаI uste edno retardirano prasanje, moze li zmej so ogan da go rastopi dzidot? Ili magijata go drzi poise negoli samiot mraz.
Toa najverojatno da. Ke ima borba ala harry potter vs voldemort koga se sudrija, taka ke e so mrazot i ognot.Мраз ќе пушта