Game of Thrones

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Инаку, ако не се лажам Чилдрен оф д Форест му ставиле драгонглас на Бенџен за да опстане?
Така објасна Бенџи во минатата сезона. Дека неможе да се претвори во mindless undead пошто го спасиле овие. Ама не е ни жив. Овие не искористија оган за да го убијат, туку само го „јадеа“ и распарчија. Нит е мртов нит е wight...

Ај ќе се појави во 8ма сезона некако за да спаси некој Старк пак.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Абе од дискусијава за патувањата и глупостите, не ја спомнавме сцената меѓу Кучето и Берик откако умре Торос. Кога му рече, пази Берик свештеникот ти е мртов ова ти е последен живот. :pos:
А, ептен јака реплика. У стилот, нема веќе жетони у флиперот, имаш уште еден живот :D

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
Стратегија за одбрана од копјата на Најт Кинг? Евентуално некој армор да им се стави на змејовите? :D
plot armor :D Инаку не знам како би ја афектирало тоа способноста за летање ако носат штит (а и од што би бил, Valyrian steel?). Плус, змејовите нонстоп растат. Кој ги читал книгите подетално нека каже дали воопшто се спомнува нешто ко dragon armor во asoiaf. Од друга страна пак во книгите мислам дека на возрасните змејови не им треба штит, бар не од обични стрели, не знам за нешто ко "scorpion", ама со the Night's King имаме работа со entirely different shit.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Абе од дискусијава за патувањата и глупостите, не ја спомнавме сцената меѓу Кучето и Берик откако умре Торос. Кога му рече, пази Берик свештеникот ти е мртов ова ти е последен живот. :pos:
Подобар им беше претходно муабетот :D

TrikkY

Shit happens. [God]
Член од
4 мај 2012
Мислења
203
Поени од реакции
243

Дечкиве се на YouTube од Sep 25, 2016 и нивниов канал е прегледуван преку 10 милион пати. Всушност зборуваат за теории нивни и што би можело да се случи во иднина во врска со GOT. Некои од нивниве видеа се луди, но некои стварно имаат некоја смисла.
Што мислите во врска со оваа нивна теорија, и колку мислите дека е луда или пак остварлива?

Бај д веј фала ви на сите што ми ја прераскажавте целата епозода иако се решив да си ја гледам на HBO во стандард време.
PS: знам дека сам си сум крив, кој кур ме тераше да ја отварам темава и да видам за што разговарате последниве неколку дена.

Едит:

Искрено незнам од кај ви е таа теорија дека Undead or whatever their name was не смеат во вода, пошто баш кога Night King ги оживеа во предпоследната битка, имаше неколку што беа и во водата и не видовме дека нив нешто му се случи додека беа во неа.

Attachments

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom