Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јавија на спотски.нет, Кутињо пред потпис, само не знам кој кур е овој Баскомб да објаснува по твитери, демек Ливерпул одбиле нова понуда.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Делофеу е отац фудбала што би рекол Џонтра за Кутињо :D..дриблинг,миблинг ова она растура братот :D
Освен брзина у ниеден друг сегмент Делофеу не е пред Кутињо + себичен е у пизду матер.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Чисто ако некој се напали на вест од типов да си знае дека сигурно не е точно :icon_lol::icon_lol:

Член од
30 ноември 2013
Мислења
2.162
Поени од реакции
4.709
Како само би им дошол Н'Зонзи на Арсенал, ако е вистина ова дека бара да си иде, 36 милиони и не е премногу..

Член од
14 април 2012
Мислења
32.900
Поени од реакции
67.551
Дека Деулофеу е прав Ибра по конституција.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не знам во која тема правевте муабет за Роналдо, па ај тука ќе те тагнам @Џони Вајсмилер.
Еве ти видео да го видиш влијанието на Роналдо, да се сложувам со тебе дека не е тој Роналдо од пред неколку сезони и доста од тие квалитети веќе ги нема или му се ослабнати, али најбитното нешто за Реал Мадрид уште го има, а тоа е лидерството во екипата. Ќе видиш дека кога ќе си отиде, следниот играч што ќе дојде како негова замена може статистички и ќе го замени (голови и асистенции кои Реал Мадрид ги постигнува поради него), ама тоа да биде лидер на екипа, X факторот, нешто што го видовме на крајот на сезоната кога ја носеше на грб цела екипа никој нема да го замени.

Mногу сакам видеа од вакви моменти.

Мене ова ми е врв, многу ми стана јак после видеово. 100 пати го иам гледано, се газев од смеење. Какви емоции, каква страст, каков лидер.
Многу јак лик е Роналдо, штета што генералната слика за него е на некој начин лоша.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.788
Поени од реакции
17.719
Mediaset Premium: Kylian Mbappe to #PSG for €200m

Абе се ојде у курац бе, дали се нормални шо прат ова шеиците?[DOUBLEPOST=1502322402][/DOUBLEPOST]
не сум сигурен за тоа дека не сака да го продолжи договорот,имаше препуцавања ама не со него лично туку со агентот негов и од скоро Бадељ има нов агент така да ...

btw @Џони Вајсмилер мене појше ме чуди што никој не тргнал по Бенаси од Торино,денеска го зедовме за само 10мил o_O
Прошлото лето или тоа пред него нудевме 20м за него, Торо бараја 25 и на крај тргнавме по Хернанес :facepalm:

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.068
Поени од реакции
6.724
Фер плеј правилото у газ да си го начукаат

O

ob1

Гостин
Mногу сакам видеа од вакви моменти.

Мене ова ми е врв, многу ми стана јак после видеово. 100 пати го иам гледано, се газев од смеење. Какви емоции, каква страст, каков лидер.
Многу јак лик е Роналдо, штета што генералната слика за него е на некој начин лоша.
Да да, роден лидер и победник. Може го нема фудбалското колку Меси, ама желбата за победа и менталитетот го прават да биде рамо до рамо со него.
Лоша слика он си направи на 18-19 години, коа беше дете и отиде во Јунајтед. Кога ќе рокнеше бомба од 30 метра и се курчеше и кога дајваше и плачеше, од тогаш го бие слика дека е лош лик. Глеј го документарниот филм за него што се вика Ronaldo, PR момент е филмот, ама добро е направен. :D

R

red.devil

Гостин
Да да, роден лидер и победник. Може го нема фудбалското колку Меси, ама желбата за победа и менталитетот го прават да биде рамо до рамо со него.
Лоша слика он си направи на 18-19 години, коа беше дете и отиде во Јунајтед. Кога ќе рокнеше бомба од 30 метра и се курчеше и кога дајваше и плачеше, од тогаш го бие слика дека е лош лик. Глеј го документарниот филм за него што се вика Ronaldo, PR момент е филмот, ама добро е направен. :D
Абе ајде...:icon_lol:
Роналдо ова што е денес е благодарение на Јунајтед и Фергусон. Ако бараш кривец за лошата слика што ја добил, барај ја кај Мурџо кога ви беше тренер.
Лоша слика направил на 18-19 год кога не беше нигде на фудбалската мапа. :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.886
Поени од реакции
116.200
Не знам како може некој да мрази играч како Роналдо... Ајде можеби ради тоа што знае лесно да паѓа и да глуми, ама играч со такви бројки позади своето име, со такви успеси, со најдобра работна етика, едноставно не може да го оспорува некој, а ги има многумина. Страва, машина, прејак играч е Кикица.

O

ob1

Гостин
Абе ајде...:icon_lol:
Роналдо ова што е денес е благодарение на Јунајтед и Фергусон. Ако бараш кривец за лошата слика што ја добил, барај ја кај Мурџо кога ви беше тренер.
Лоша слика направил на 18-19 год кога не беше нигде на фудбалската мапа. :pos:
Не реков дека ова што е сега не е заслуга на Ферги и на Јунајтед ама те молам немој да ми кажуваш дека Роналдо не беше сељачина парекселанс со двете менѓуши и шишките вртени најлоши на свет. Како старееше така созреваше, башка под влијание на Ферги со тек на време ги отфрлаше тие особини. Уживај дека го немало на фудбалска мапа, на 20 години ако не се лажам стана најдобар играч во Премиер Лига.

Kajgana Shop

На врв Bottom