Освен брзина у ниеден друг сегмент Делофеу не е пред Кутињо + себичен е у пизду матер.Делофеу е отац фудбала што би рекол Џонтра за Кутињо..дриблинг,миблинг ова она растура братот
![]()
едино шо може да растури е кула од карти.Делофеу е отац фудбала што би рекол Џонтра за Кутињо..дриблинг,миблинг ова она растура братот
![]()
Не од Нејмар ама за Азар миџетот е Демиен ДафСигурно. Не ви треба друг, Делофеу боље од Нејмар ќе биде![]()
Mногу сакам видеа од вакви моменти.Не знам во која тема правевте муабет за Роналдо, па ај тука ќе те тагнам @Џони Вајсмилер.
Еве ти видео да го видиш влијанието на Роналдо, да се сложувам со тебе дека не е тој Роналдо од пред неколку сезони и доста од тие квалитети веќе ги нема или му се ослабнати, али најбитното нешто за Реал Мадрид уште го има, а тоа е лидерството во екипата. Ќе видиш дека кога ќе си отиде, следниот играч што ќе дојде како негова замена може статистички и ќе го замени (голови и асистенции кои Реал Мадрид ги постигнува поради него), ама тоа да биде лидер на екипа, X факторот, нешто што го видовме на крајот на сезоната кога ја носеше на грб цела екипа никој нема да го замени.
Прошлото лето или тоа пред него нудевме 20м за него, Торо бараја 25 и на крај тргнавме по Хернанесне сум сигурен за тоа дека не сака да го продолжи договорот,имаше препуцавања ама не со него лично туку со агентот негов и од скоро Бадељ има нов агент така да ...
btw @Џони Вајсмилер мене појше ме чуди што никој не тргнал по Бенаси од Торино,денеска го зедовме за само 10мил![]()
Да да, роден лидер и победник. Може го нема фудбалското колку Меси, ама желбата за победа и менталитетот го прават да биде рамо до рамо со него.Mногу сакам видеа од вакви моменти.
Мене ова ми е врв, многу ми стана јак после видеово. 100 пати го иам гледано, се газев од смеење. Какви емоции, каква страст, каков лидер.
Многу јак лик е Роналдо, штета што генералната слика за него е на некој начин лоша.
Абе ајде...Да да, роден лидер и победник. Може го нема фудбалското колку Меси, ама желбата за победа и менталитетот го прават да биде рамо до рамо со него.
Лоша слика он си направи на 18-19 години, коа беше дете и отиде во Јунајтед. Кога ќе рокнеше бомба од 30 метра и се курчеше и кога дајваше и плачеше, од тогаш го бие слика дека е лош лик. Глеј го документарниот филм за него што се вика Ronaldo, PR момент е филмот, ама добро е направен.![]()
Не реков дека ова што е сега не е заслуга на Ферги и на Јунајтед ама те молам немој да ми кажуваш дека Роналдо не беше сељачина парекселанс со двете менѓуши и шишките вртени најлоши на свет. Како старееше така созреваше, башка под влијание на Ферги со тек на време ги отфрлаше тие особини. Уживај дека го немало на фудбалска мапа, на 20 години ако не се лажам стана најдобар играч во Премиер Лига.Абе ајде...
Роналдо ова што е денес е благодарение на Јунајтед и Фергусон. Ако бараш кривец за лошата слика што ја добил, барај ја кај Мурџо кога ви беше тренер.
Лоша слика направил на 18-19 год кога не беше нигде на фудбалската мапа.![]()