Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Појаки секако нема да бидат. И според мене не е најдобро решение Кутињо за Барселона, ама мора да се засилат во средината.И поарно. Ќе бидат појаки без него.
Појаки секако нема да бидат. И според мене не е најдобро решение Кутињо за Барселона, ама мора да се засилат во средината.
Изгледа тој Сери ќе го земат од Ница.
За заден везен прајме муабетГундоган е повеќе во болница отколку на терен а Јаја е стар и не е ни 50% од стариот Јаја.
Псж ги има Мота, Рабио, Матуиди, Верати за тој дел од теренот.
Ливерпул појаки без Кутињо? Може, ако го земат Нејмар за замена, ама тој веќе потпиша со ПСЖ.Мислев за Ливерпул , дека ќе бидат појаки без него.
Зошто Барса не бара директна замена за позицијата на Нејмар не знам. Нит Кутињо нит Сери ( мада овој за на местото на Иниеста е цицка) е не знам Дембеле дали би бил директна замена.[DOUBLEPOST=1502311997][/DOUBLEPOST]А и кои би биле директна замена а што се достапни...
Сигурно. Не ви треба друг, Делофеу боље од Нејмар ќе биде150 милиони за Дембеле и на крајот ќе греј клупа зад 12 милионскиот Делофеу![]()
Делофеу > Кутињо,Дембеле
Не се бламирај уше толку, Кутињо има измислено фудбал за Делофеу.