Затоа универзумот удрил со главата кај @Клипче . И овој беше фудбалер на времето.Колку мала тиква за 195 сантима висина :/
Хахаха не сум те видел, не е точно!Се прави фаца Филип вчера на Рекорд, не ви идам сега![]()
![]()
Вашата порака е окарактеризирана како несоодветна за овој подфорум или тема. Правилата на форумот не дозволуваат агресивно, навредливо, заканувачко однесување или „тролување“ по темите. Вашата порака е изменета или избришана.Затоа универзумот удрил со главата кај @Клипче . И овој беше фудбалер на времето.
Има нешто.
edit
Прегледај го приврзокот 175066
ме интересира дали со musc заедно организирате, ко да имаа и тие најаваХахаха не сум те видел, не е точно!
Мало известување за фан зоната позади ЈБТ, официјалното здружение на навивачи ни потврдија присуство на настанот, а денеска започна голема хуманитарна наградна игра каде ќе доделиме неколку билети за мечот, пријавувањето е едноставно, се надевам ви се допаѓа, пријавување тука.
Во парк ќе организираат тие, не ми текнува како се викаше локалот, измеѓу градски и жабарот во тој дел.ме интересира дали со musc заедно организирате, ко да имаа и тие најава
Sent from my iPhone using Tapatalk
Џабе ако не е таму Перишич со фамозните нафрлањаД
Него,само мене ли ми дојде идеа,со Ибра и Лукаку напред заедно можеме да бидеме многу опасни,посебно од прекини.
Веројатно Мурџо спрема нешто вакво во моменти кога ќе бркаме резултат во последни 20 минути!
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
ЛАВ е постар од дедо ми,можеби затоаИч го нејќам овој мајмун. Да имаше мозок ќе беше во топ 3 десни бекови сега. А и зошто ќе ни е нов десен бек кога ги имаме ЛАВ и Фосу-Менса?
Ама затоа може три поколенија на дедо ти (или дедо ми) да ги качи ушка и да трча со нив.ЛАВ е постар од дедо ми,можеби затоа
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Не викам не,ама да те прашам со Евра што се случи,што ќе ми реплицирашАма затоа може три поколенија на дедо ти (или дедо ми) да ги качи ушка и да трча со нив.
Сериозно, како ја изигра ланската сезона, нема ни потреба да мислиме за друг бек. Нека остане здрав само.