Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.296
Дали има некој профил на ред кафе ама да не е "newbie", ми треба да прочачкам по затворените форуми.Се утепав од постирање ама слабо иде искачувањето.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Се прави фаца Филип вчера на Рекорд, не ви идам сега :kuracc: :D
Хахаха не сум те видел, не е точно! :D

Мало известување за фан зоната позади ЈБТ, официјалното здружение на навивачи ни потврдија присуство на настанот.

Последно уредено:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Затоа универзумот удрил со главата кај @Клипче . И овој беше фудбалер на времето.

Има нешто.
edit

Прегледај го приврзокот 175066
Вашата порака е окарактеризирана како несоодветна за овој подфорум или тема. Правилата на форумот не дозволуваат агресивно, навредливо, заканувачко однесување или „тролување“ по темите. Вашата порака е изменета или избришана.

Имајте на ум дека вашиот пристап на форумот може да биде отстранет поради прекршоци од овој тип.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Хахаха не сум те видел, не е точно! :D

Мало известување за фан зоната позади ЈБТ, официјалното здружение на навивачи ни потврдија присуство на настанот, а денеска започна голема хуманитарна наградна игра каде ќе доделиме неколку билети за мечот, пријавувањето е едноставно, се надевам ви се допаѓа, пријавување тука.
ме интересира дали со musc заедно организирате, ко да имаа и тие најава

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.296
ме интересира дали со musc заедно организирате, ко да имаа и тие најава

Sent from my iPhone using Tapatalk
Во парк ќе организираат тие, не ми текнува како се викаше локалот, измеѓу градски и жабарот во тој дел.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Д
Него,само мене ли ми дојде идеа,со Ибра и Лукаку напред заедно можеме да бидеме многу опасни,посебно од прекини.
Веројатно Мурџо спрема нешто вакво во моменти кога ќе бркаме резултат во последни 20 минути!

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Џабе ако не е таму Перишич со фамозните нафрлања :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Орие баш на осми август има судење за испадот и ако му го тргнат од досие, ќе може да влезе во UK. Проблемот е што кретеновидниот нападнал полицаец а во нормални земји да нападнеш полицаец е како да си убил некого, затоа не може никаква виза за Англија да добие, ниту туристичка.

Фудбалеров дека е талентиран, талентиран е, мене многу ме потсеќа на Валенсија кога игра како десен бек, како стопер го немам гледано а може и таму да игра. Но муабетот ми е дека е проблематичен, се бунтува, ферки организира, не сакам да не снајде истото како Сити и Ливерпул со Балотели. Мурињо нека си го носи ако мисли дека ќе може да го контролира, ако добие црвен зш му мавнал бокс некому нека не бара после изговори, зошто знаел што земал.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.633
Поени од реакции
6.444
Ич го нејќам овој мајмун. Да имаше мозок ќе беше во топ 3 десни бекови сега. А и зошто ќе ни е нов десен бек кога ги имаме ЛАВ и Фосу-Менса?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Ич го нејќам овој мајмун. Да имаше мозок ќе беше во топ 3 десни бекови сега. А и зошто ќе ни е нов десен бек кога ги имаме ЛАВ и Фосу-Менса?
ЛАВ е постар од дедо ми,можеби затоа

R

red.devil

Гостин
ЛАВ е постар од дедо ми,можеби затоа

Ама затоа може три поколенија на дедо ти (или дедо ми) да ги качи ушка и да трча со нив.
Сериозно, како ја изигра ланската сезона, нема ни потреба да мислиме за друг бек. Нека остане здрав само.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Ама затоа може три поколенија на дедо ти (или дедо ми) да ги качи ушка и да трча со нив.
Сериозно, како ја изигра ланската сезона, нема ни потреба да мислиме за друг бек. Нека остане здрав само.
Не викам не,ама да те прашам со Евра што се случи,што ќе ми реплицираш :)?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може во секој момент да му се случи да почне да опаѓа, 32 години се сепак сериозна бројка за некој што играта ја темели на физикус и брзина.

Kajgana Shop

На врв Bottom