Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.044
- Поени од реакции
- 36.924
Гризман?![]()
Се е можно во фудбалот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гризман?![]()
Ете ти пратив макс.Дани Алвеш со гол и асистенција за ПСЖ, ќе ја изгази Франција, сега ви е шансата да го добиете за џабе!!!
Мислев на бонус во некоја трансфер зделка, не вака само за пари.Ете ти пратив макс.

За џабе значи за минимум. Јас максимум пратив за да не е за џабе, и пак не е доволно...Мислев на бонус во некоја трансфер зделка, не вака само за пари.![]()
Krikovijak i Rakitic za Pogba i Alves za kesh ?Мислев на бонус во некоја трансфер зделка, не вака само за пари.![]()
За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка.За џабе значи за минимум. Јас максимум пратив за да не е за џабе, и пак не е доволно...
Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука
), или ако драгонски ми ги даде Лукаку и Асенсио за Годин и Џеко, итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе.
[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно.Krikovijak i Rakitic za Pogba i Alves za kesh ?

Haha jbg uopste ne e lesno na forum posle 4 dzin tonici.За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка.Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука
), итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе.
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно.![]()

Да ми ги дадеш двајцата сега и да го земеш Рашфорд кога ќе му истече банот?За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка.Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука
), итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе.
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно.![]()

Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.Да ми ги дадеш двајцата сега и да го земеш Рашфорд кога ќе му истече банот?![]()
Коке и Дани Алвеш за Погба?Haha jbg uopste ne e lesno na forum posle 4 dzin tonici.![]()

Haha prerano prasa, da prasase negde oko pola tri naglas cu privatiti. hhhhhСамо Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.
@dragonsky ?
Коке и Дани Алвеш за Погба?![]()
Двајцата сега, а Рашфорд на позајмица земи си го, па кога ќе му истече перманентно.Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.
@dragonsky ?
Коке и Дани Алвеш за Погба?![]()
Може и така.Двајцата сега, а Рашфорд на позајмица земи си го, па кога ќе му истече перманентно.