Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Дани Алвеш со гол и асистенција за ПСЖ, ќе ја изгази Франција, сега ви е шансата да го добиете за џабе!!!

За џабе значи за минимум. Јас максимум пратив за да не е за џабе, и пак не е доволно...
За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка. :D Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука :D ), или ако драгонски ми ги даде Лукаку и Асенсио за Годин и Џеко, итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе. :D[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Krikovijak i Rakitic za Pogba i Alves za kesh ?
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно. :D

За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка. :D Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука :D ), итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе. :D[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Haha jbg uopste ne e lesno na forum posle 4 dzin tonici.:D

За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка. :D Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука :D ), итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе. :D[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Да ми ги дадеш двајцата сега и да го земеш Рашфорд кога ќе му истече банот? :D

Да ми ги дадеш двајцата сега и да го земеш Рашфорд кога ќе му истече банот? :D
Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.

@dragonsky ?

Haha jbg uopste ne e lesno na forum posle 4 dzin tonici.:D
Коке и Дани Алвеш за Погба? :D

Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.

@dragonsky ?

Haha prerano prasa, da prasase negde oko pola tri naglas cu privatiti. hhhhh

@dragonsky ?

Двајцата сега, а Рашфорд на позајмица земи си го, па кога ќе му истече перманентно.

@Makaron другар ми го нудиш Хамшик за минимум или пак имаш утнато нешто во понудата?
Јас си прифатив па ти ако не видиш и трансферот се комплетира, јбг.:свиркам:

Дај да му пратам и јас нешто. :vozbud:

Back
На врв Bottom