Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Чекав да пишеш, па ете првата честитка од најголемиот ривал. :D

Честото.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Некој да се најде и на мене да ми честита титула во втора лига? :place:

RCcCfox.png

ПОБЕДУВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:............................

Мане прва утакмица и за сефте мен оф д меч.... лејдис енд џентлмен лит гол енд асист.

Честитки за Валенсија и за Донев :D[DOUBLEPOST=1501193624][/DOUBLEPOST]
Некој да се најде и на мене да ми честита титула во втора лига? :place:

RCcCfox.png

ПОБЕДУВАМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:............................

Мане прва утакмица и за сефте мен оф д меч.... лејдис енд џентлмен лит гол енд асист.
Зошто ти покажува од страна MotM и вакви информации??

Честитки за Валенсија и за Донев :D[DOUBLEPOST=1501193624][/DOUBLEPOST]
Зошто ти покажува од страна MotM и вакви информации??
Имаш под View match пишува со ситни болдирани букви View full story и излегува овој текст.

Честитито Донев заслужена титула.
Не беше доволна серијата од 10 победи за да се дојде до трофејот. Сепак не е лошо и второ место кога на тоа ќе се додаде и најмалку примени голови и најмалку порази. Катанаџото из бек!
Следна сезона во првите три кола атакувам на рекордот на Чемпионс од 12 победи по ред, а потоа одиме и на титула.

Честито титула Донев, ај па наредна сезона титулата у мајка Русија.:icon_mrgr:

Честито титула Донев, ај па наредна сезона титулата у мајка Русија.:icon_mrgr:
Ќе правиме траснфер ние или слабо? :D

Не беше доволна серијата од 10 победи за да се дојде до трофејот. Сепак не е лошо и второ место кога на тоа ќе се додаде и најмалку примени голови и најмалку порази. Катанаџото из бек!
Следна сезона во првите три кола атакувам на рекордот на Чемпионс од 12 победи по ред, а потоа одиме и на титула.
oуу го немав прметено ова :D Мада ќе ме добиеш мене во прво коло и ќе те собрам. :cool:

Najmalce primeni od prvite trojca, opulise podolu, kon 7mo mesto da vidis koj e defense master. ;)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

ДЕ БРУЈН ПРВОТО ЗАСИЛУВАЊЕ НА ШАМПИОНОТ

7ef2b6f891afc9d2f8e027db317bde7d_crop_exact.jpg

Белгиецот е првото засилување на Донев откако ја освои титулата со Реал Мадрид. Тој доаѓа од Ливерпул, а Реал за него плати 44 милиони евра. Донев беше спремен да даде и неколку играчи за Кевин, но менаџерот на Ливерпул сакаше само пари за извонредниот креативец.

Донев изјави:
Сакавме да го донесеме Де Брујн веќе некое време и мило ми е што конечно е дел од мојот тим. Тој е феноменален играч и одлично ќе се вклопи во средината покрај играчи како Крос и Силва. Иако ја освоивме титулата, тимот секогаш мора да продолжи да се освежува и засилува, па ова е одличен потег со кој покажуваме дека сме спремни повторно да ја освоиме титулата и наредната сезона.

Абе ајде, кој кур ви е со ваквиве трансфери?

Налет.
Ќе даде Донев играч во некоја друга лига 100%, пред 2 дена добив одговор дека Годин вреди колку левата нога на Де Брујне, нема теорија сега да му го даде само за пари во лигава кај што сите имаме по 350 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom