Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не планираш да играш, барем не го распродавај тимот, ќе го земе некој друг.

Ако не планираш да играш, барем не го распродавај тимот, ќе го земе некој друг.
Таман и Донев ќе си го врати КДБ во Ливерпул. Или бар ќе даде нешто, како што јас ти го дадов Вертонген за Гереро. :P

Decki daj otkazete toa glupostite so gi prifakja Makaron, neka napusti on i ke zeme nekoj drug ke si igra, nema smisla vakvi gluposti da se praat.

Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.

@dragonsky ?

Коке и Дани Алвеш за Погба? :D
...не знам зашто сум тагнат во постов? :D

...не знам зашто сум тагнат во постов? :D

За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка. :D Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука :D ), или ако драгонски ми ги даде Лукаку и Асенсио за Годин и Џеко, итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе. :D[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно. :D
[DOUBLEPOST=1501403631][/DOUBLEPOST]Ајде честито, и се еба матер на лигава официјално.

Последно уредено:
Ako ne ti odgovara zosto pustas ponudi ?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Добро, ти прати понуда од ПСЖ.. Можеше да ги дадеш во Бенфика, Рома, Тотенхем, Валенсија, ПСЖ.. или бар на овие да им земеш нешто. Вака уште поголема разлика се направи во лигата меѓу некои екипи, сосема непотребно. :)

Ako ne ti odgovara zosto pustas ponudi ?

За да соберам некој играч и после да го раздадам на некој шо сериозно ќе му треба.

Сериозно зашо едноставно не го остаиш клубот него праиш вакви глупости?

Види го, ми пишал дека ја напушта лигата и земал праи моронски работи.

Како Дибала и Хамшик го нарушија балансот во лигата? Секако нема шанси сите тимови да се конкуренти за титула. Вака ги имаме Реал, Барса, Баерн, Челзи, Интер, Зенит и Свонси како тимови кои можат да освојат. Другите се солидни, а неменаџираните знаеле на сите да ни направат проблем. Боље сме од ПЛ :D

Плус Бенфика планирам уште да ја појачам.

Има луѓе шо се и без тие играчи бе Донеф, кое е ова распаѓање на клуб и давање играчи на веќе реално јаки тимови?

Валенсија и тотенхем доаѓаат у прва лига со реално слаби тимови, ене го Ман. Сити у прва лига...

Се глупирате стварно.

Има луѓе шо се и без тие играчи бе Донеф, кое е ова распаѓање на клуб и давање играчи на веќе реално јаки тимови?

Валенсија и тотенхем доаѓаат у прва лига со реално слаби тимови, ене го Ман. Сити у прва лига...

Се глупирате стварно.
Јас ништо не направив :D

Според мене нема никакви шанси да има повеќе од седум јаки клубови кадарни за титула. Другите може да се само солидни. А и секако, менаџерите на слабите тимови нека си бркаат работа, зошто јас да им барам играчи. Од кај мене давам редовно играчи од 90-92 рејтинг, и ако сакаат може да побараат. Што не пратиле понуди они за Дибала, Хамшик...

Pa ne gi dadov na barsa i bayern so se rraspagjas.

Gledas deke im prodavam na swonsi, valensija, totenhem,, zenit, benfika.
Ke dam nesto vo siti ama ne sum suguren dali aktivno igra.

Јас како што гледам и Реал е засилен со КДБ. Сакајќи, несакајќи, можеше да му побараш да продаде некој место него, или да го даде на послаб тим после истекувањето на траснфер банот. :P

За Дибала ми е ептен мака што заврши кај Дани, а планирав да нудам се што ќе ми остане откако ќе направев измени во тимот. Нема никогаш да го даде сеа до 2025та, во двете лиги е кај него............. :(

ама ги даде у Реал бе другар, нема логика ова шо го праиш, ај дотерај глупостиве шо ги праиш и магла.

Back
На врв Bottom