Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таман и Донев ќе си го врати КДБ во Ливерпул. Или бар ќе даде нешто, како што јас ти го дадов Вертонген за Гереро.Ако не планираш да играш, барем не го распродавај тимот, ќе го земе некој друг.

слободно мавни илегал трансферDecki daj otkazete toa glupostite so gi prifakja Makaron, neka napusti on i ke zeme nekoj drug ke si igra, nema smisla vakvi gluposti da se praat.
...не знам зашто сум тагнат во постов?Само Дани сега и после swap на Караско со Раш, ама да видам некој од овие другите дали ќе се јави.
@dragonsky ?
Коке и Дани Алвеш за Погба?![]()

...не знам зашто сум тагнат во постов?![]()
[DOUBLEPOST=1501403631][/DOUBLEPOST]Ајде честито, и се еба матер на лигава официјално.За мене за џабе значи за ич пари, како што кажав гратис во некоја трансфер зделка.Пример ако ми го дадеш Рашфорд за Караско, може да го добиеш Дани Алвеш како поклон. Или ако Борјан ми ги даде Семедо и Бернардо Силва за Годин, или ако Дани ми го даде Ериксен за Годин (мада Дани не го сака ни Годин, ни имењак му, така да ништо тука
), или ако драгонски ми ги даде Лукаку и Асенсио за Годин и Џеко, итн, итн.. Значи ако добијам некој играч што ми прави многу ќејф, Дани Алвеш го добивате за џабе.
[DOUBLEPOST=1501365851][/DOUBLEPOST]
Синко ти се наоѓаш на друга планета очигледно.![]()
Ako ne ti odgovara zosto pustas ponudi ?Decki daj otkazete toa glupostite so gi prifakja Makaron, neka napusti on i ke zeme nekoj drug ke si igra, nema smisla vakvi gluposti da se praat.
Добро, ти прати понуда од ПСЖ.. Можеше да ги дадеш во Бенфика, Рома, Тотенхем, Валенсија, ПСЖ.. или бар на овие да им земеш нешто. Вака уште поголема разлика се направи во лигата меѓу некои екипи, сосема непотребно.Ako ne ti odgovara zosto pustas ponudi ?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ako ne ti odgovara zosto pustas ponudi ?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Јас ништо не направивИма луѓе шо се и без тие играчи бе Донеф, кое е ова распаѓање на клуб и давање играчи на веќе реално јаки тимови?
Валенсија и тотенхем доаѓаат у прва лига со реално слаби тимови, ене го Ман. Сити у прва лига...
Се глупирате стварно.