Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
ми треба итно одговор , Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
Зависи како ќе се погоди, ваљда мобеликс.ми треба итно одговор , Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
Гледај да не ти подметнат некој користен па вратен, кога го земаш да има фолии, да нема белези од претходно користење, отварање.ми треба итно одговор , Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
Имаат страна нешто? Линк?а Мобилфон у Карпош4? глеам телфонов само кај нив е со 2год гаранција , у другиве мобилари е само со една
nejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam[DOUBLEPOST=1501194570][/DOUBLEPOST]http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s4-hard-reset.html
Ќе избрише се од телефонот
nekako ne znam ni jas kako srediv edvaj i sea si raboti se top ... fala mnogunejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam
Подалеку од ледиком.ми треба итно одговор , Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
користам кинески смартфон Cubot S168
Прави одлични HD видеа и одлични слики,
И дигитрон има!
Еве дел од одличните слики, и 1 од нив со блицИ дигитрон има!