Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ми треба итно одговор :), Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...

ми треба итно одговор :), Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...

Зависи како ќе се погоди, ваљда мобеликс.

Гледај да не ти подметнат некој користен па вратен, кога го земаш да има фолии, да нема белези од претходно користење, отварање.

а Мобилфон у Карпош4? глеам телфонов само кај нив е со 2год гаранција , у другиве мобилари е само со една

Пиши кој телефон.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

j7 2016 црн
земав од Мобилфон...со фолии налепници беше, го опуљив убаво нов изгледаше ебаго никави траги немаше, зашт. фолија му клај, само ми убаци глупа златна маска немаше друга... па да тркнам утре по пазариве да барам проѕирна силикон

nejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam[DOUBLEPOST=1501194570][/DOUBLEPOST]
nejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam
nekako ne znam ni jas kako srediv edvaj i sea si raboti se top ... fala mnogu

Последно уредено:
И дигитрон има!

Еве дел од одличните слики, и 1 од нив со блиц

IMG_20141122_083433.jpg

IMG_20141116_215618-1024x768.jpg

IMG_20141122_083430.jpg

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom