Vlatko_Gjorce
Ѓубре
- Член од
- 17 април 2009
- Мислења
- 2.561
- Поени од реакции
- 2.524
ми треба итно одговор
, Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Зависи како ќе се погоди, ваљда мобеликс.ми треба итно одговор, Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
Гледај да не ти подметнат некој користен па вратен, кога го земаш да има фолии, да нема белези од претходно користење, отварање.ми треба итно одговор, Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
Имаат страна нешто? Линк?а Мобилфон у Карпош4? глеам телфонов само кај нив е со 2год гаранција , у другиве мобилари е само со една
nejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam[DOUBLEPOST=1501194570][/DOUBLEPOST]http://www.hard-reset.com/samsung-galaxy-s4-hard-reset.html
Ќе избрише се од телефонот
nekako ne znam ni jas kako srediv edvaj i sea si raboti se top ... fala mnogunejke probuvav 200 pati ne znam so e problemot kje mora so nekoj so se razbira da vidam
Подалеку од ледиком.ми треба итно одговор, Мобеликс или Ледиком, у врска со услуга, гаранција, кои се подобри?, у Мобеликс телефонов е 500 ден. поскап...
користам кинески смартфон Cubot S168
Прави одлични HD видеа и одлични слики,
И дигитрон има!
Еве дел од одличните слики, и 1 од нив со блицИ дигитрон има!