So digitronСликиве со фиксен телефон да не се направени?
Ј5 ти е најдобар од овие. Иако и тој не е нешто вау.HTC Desire 626
Lenovo K6
Sony Xperia E5
Alcatel Idol 4
ACER LIQUID JADE Z
Samsung Galaxy J3
Huawei P8 Lite
LG K8 LTE
Samsung Galaxy J5
Ај некој кој има искуство со некои од овие телефони, да ми каже мислење, добри страни, лоши страни...?
J5HTC Desire 626
Lenovo K6
Sony Xperia E5
Alcatel Idol 4
ACER LIQUID JADE Z
Samsung Galaxy J3
Huawei P8 Lite
LG K8 LTE
Samsung Galaxy J5
Ај некој кој има искуство со некои од овие телефони, да ми каже мислење, добри страни, лоши страни...?
Да нема недоразбирања, се работи за J5 од 2016та, со Android 6.0 и Quad-core 1.2 GHz.
Odlicen model go koristam veke 8 meseci.Да нема недоразбирања, се работи за J5 од 2016та, со Android 6.0 и Quad-core 1.2 GHz.
Не се должни да му дадатDrugarot go ostavil telefonot vo vip ne mu se uklucuva WIFI-to i mu rekle deka ke go pustat za sk oti e pod garancija. Pa covekot posto nema drug telefon pobaral od vip telefon za zamena dodeka istiot mu e na servis i tie mu rekle deka TAKVA RABOTA NEMAT.
Pa me zanima zosto sme takva partal drzava , spored zakon neli go sleduva telefon zamenski za toa vreme, i kaj moze da se obrati za vakov problem sto izbegnuvat da mu dadat telefon na koristenje ?
Ќе си отидеш во операторот од каде што ти е бројот или јави се на контакт центар на твојот оператор со податоци на чиво име е бројот ќе ти дадат пук кодЗдраво, имам проблеми со Самсунг А5 (2017) нешто се поремети. Коа го уклучувам ми го бара пук кодот, го внесувам точно кодот и тука е проблемот. Ми дава да внесам нов пин, внесувам, го внесувам уште еднаш и ме враќа на пук кодот повторно. Со една забелешка дека имам еден обид помалце. Значи нема шанса да го промашувам новиот пин. Чаре некое?
барај ја картичката со која ти стигна сим картицата. таму пишува и пин и пук.Здраво, имам проблеми со Самсунг А5 (2017) нешто се поремети. Коа го уклучувам ми го бара пук кодот, го внесувам точно кодот и тука е проблемот. Ми дава да внесам нов пин, внесувам, го внесувам уште еднаш и ме враќа на пук кодот повторно. Со една забелешка дека имам еден обид помалце. Значи нема шанса да го промашувам новиот пин. Чаре некое?
Нема чаре, само нова сим, не знаат кај терат, имам еден случај на картица имам дома еден пук, во центар ми кажуваат друг, и 2 не беа ок, само нова картица.Здраво, имам проблеми со Самсунг А5 (2017) нешто се поремети. Коа го уклучувам ми го бара пук кодот, го внесувам точно кодот и тука е проблемот. Ми дава да внесам нов пин, внесувам, го внесувам уште еднаш и ме враќа на пук кодот повторно. Со една забелешка дека имам еден обид помалце. Значи нема шанса да го промашувам новиот пин. Чаре некое?