Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто го пиша постов пред да се комплетира трансферот на Модриќ? Нема никаква смисла, сам си ја закопа теоријата дека си ме заебал од старт. :D Или знаеше дека ќе размислувам вака, па и тоа е дел од планот? :vozbud:
Ти размислувај си, мојата работа е завршена :D

А 2 гола и 2 асистенции на 18 натпревари во КЛШ?
Нема веза, види во КЕЛ исто гази. Во КЛШ општо сите ми промашуваат по милион шанси, еве Лаказет ми беше таргет мен претхоната и имав објавено слика од 3-4 шанси по ред како промашува. :D Мада ќе го чувам таму, не вреди за 7м да го продавам.

Нема веза, види во КЕЛ исто гази. Во КЛШ општо сите ми промашуваат по милион шанси, еве Лаказет ми беше таргет мен претхоната и имав објавено слика од 3-4 шанси по ред како промашува. :D Мислам дека свет со свет не се споредува. Мада ќе го чувам таму, не вреди за 7м да го продавам.

ИМА врска. Толку е способноста на Ибра. Или твојата? :P

Да ти го пуштам во Реал ќе се кладиме ли дека ќе даде 120 гола? xD

Па кога сум менаџериште во споредба со тебе. Види види Бензема 2 пати само стартер ми беше а повеќе голови и асистенции од Ибрата има

РЕАЛ МАДРИД: Мастермајндот Донев

Реал направи потег кој го нема направено до сега, јавно објави несигурен трансфер,
Буквално Крос го објави пред да биде 110% официјализран на играта :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1500569033][/DOUBLEPOST]Иначе ФорцаВардар стварно можеше бољи играчи да извади за Модриќ, ептен глупи дилови прифати и од Донев и од Чемпионс

Буквално Крос го објави пред да биде 110% официјализран на играта :ROFLMAO:
Значи Крос немаше шанси било кој да ми го земе, цврст беше договорот. Затоа беше објавено пред да се комплетира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom