Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 25.619
- Поени од реакции
- 63.385
Пак губиш, како сакаш врти ја.Освен ако не го земеш Гризман за него. xD
Или Херера
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пак губиш, како сакаш врти ја.Освен ако не го земеш Гризман за него. xD
Херера не го давам ни за Канте, камо ли за Асенсио најпознатиот непознат играч до пред 3-4 месеци.Или Херера
Херера не го давам ни за Канте, камо ли за Асенсио најпознатиот непознат играч до пред 3-4 месеци.
Ќе го играм редовоно наредна сезона, јебига.Ќе го даеш ако е левел 4 ништо не го спасува.
Секако планирам да ги продадам и Годин, Џеко, Дани Алвеш и останатите играчи кои вршат одлична работа на играва ама се над 30, па таман ќе иам време да доразвијам младунци. 
Ќе ти се повреди на месец дена и адио. HhhhЌе го играм редовоно наредна сезона, јебига.Секако планирам да ги продадам и Годин, Џеко, Дани Алвеш и останатите играчи кои вршат одлична работа на играва ама се над 30, па таман ќе иам време да доразвијам младунци.
![]()
Ваљда знаат дека ако се повредени неможат да играт?Ќе ти се повреди на месец дена и адио. Hhhh

Херера не го давам ни за Канте, камо ли за Асенсио најпознатиот непознат играч до пред 3-4 месеци.
НеКанте за Херера и Бурки

Не ми кажувај дека озбилно го продаде Асенсио само за пари?А ако одберам сега кај сакам да го продадам сам?![]()

хахахаха Донев ако победеше денеска ќе ми го израмнеше рекордот од 12 победи по ред. So close.Му пуштам втор состав на Донев титула да земе. Губи![]()

Абе па знаеш дека ако пуштиш послаб, поголеми се шансите на компјутерот да му се види дека ти треба да тепашМу пуштам втор состав на Донев титула да земе. Губи![]()