UEFA Super Cup 2017 - Real Madrid vs. Manchester United

• Креатор на темата Креатор на темата OMG!!
  • Време на започнување Време на започнување
Во ред е што повеќе исподобиле карти ненавивачи на Реал и Манчестер, принципот на лотарија е тој, само друг пат кога некој медиум или индивидуалец ќе спомне дека Реал и Манчестер се клубови со најголем global appeal во светот, да не вадите табели, статистики, трофеи, резултати итн како што го цитиравте @ElNinho кога се паднаа во ЛШ :)))))

Ви посакувам пријатен тв пренос :D

20030941_10154818736847507_1052301115_n.jpg

Што ако човекот што аплицирал за другар а тој не е во состојба да присуствува ?

Ме имате повеќето од тука на ФБ ама ќе пишам пак. Видете што мајмунлаци прават со луѓево што си резервирале смештај уште пред неколку месеца

Kieran booked mine and his hotel for £70, his card has been declined, but we've been given no valid reason, as to why the card has been declined and now the room is being sold at a price of £900! Someone has booked the hotel at that price today too!

Исто така, на еден друг му откажале резервација, му рекол типот имало опасност од терористички напади, секако, поскапата цена ако ја платиш заштитен си од MG42 :pos:

Каков циркус ќе биде ова не сте свесни. :pos::pos: Кога гледам по фб кој се добил карти смеалчето ми пука.:pos: Живописен микс на навивачки декор ќе биде. На едната страна ќе имаме пијани дотолчени енглези шо пола живот им е оставен по стадионите , на другата страна пута мадре шпањолци шо најверојатно ќе свират со некои труби , а во средина македонци од кои пола што ќе се таму мислат дека офсајд е сигнал за полувреме. :pos::pos:

Нема ли карти во свободна продажба на стадиона? Само лотариа ли?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom