Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Кога па успеал Џигуари да се повреди? Цело време ситуацијата беше дека Велковски и Петковски се повредени и нема да може да играат, и дека Којашевиќ тренирал посебно и не бил скроз сигурен но дека најверојатно ќе игра (и испадна се ок со него), не знам како сега од еднаш Џигуари отпадна и како од никаде излезе повреден.

Кога па успеал Џигуари да се повреди? Цело време ситуацијата беше дека Велковски и Петковски се повредени и нема да може да играат, и дека Којашевиќ тренирал посебно и не бил скроз сигурен но дека најверојатно ќе игра (и испадна се ок со него), не знам како сега од еднаш Џигуари отпадна и како од никаде излезе повреден.

Инфото е од сајтот на ФК Вардар https://fkvardar.mk/vesti/vardarci-go-odrzhaa-oficijalniot-trening-na-svedbank

И мене ме чуди, ама има нешто... Штом се пријавени и он и Даре значи дека или се со лесна повреда или пријавени колку да попунат квота за у пријавата за ЛШ.[DOUBLEPOST=1499808191][/DOUBLEPOST]The squad Malmo FF

Johan Wiland, Fredrik Andersson.

Pa Konate, Andreas Vindheim, Anton Tinnerholm, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Franz Brorsson.

Mattias Svanberg, Yoshimar Yotún, Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Pavle Vagic, Teddy Bergqvist, Paweł Cibicki.

Markus Rosenberg, Behrang Safari, Alexander Jeremejeff and Felipe Carvalho missing due to injury. Rasmus Bengtsson is coming back from injury but is not yet part of the match squad.

Последно уредено:
Инфото е од сајтот на ФК Вардар https://fkvardar.mk/vesti/vardarci-go-odrzhaa-oficijalniot-trening-na-svedbank

И мене ме чуди, ама има нешто... Штом се пријавени и он и Даре значи дека или се со лесна повреда или пријавени колку да попунат квота за у пријавата за ЛШ.[DOUBLEPOST=1499808191][/DOUBLEPOST]The squad Malmo FF

Johan Wiland, Fredrik Andersson.

Pa Konate, Andreas Vindheim, Anton Tinnerholm, Lasse Nielsen, Dennis Hadzikadunic, Franz Brorsson.

Mattias Svanberg, Yoshimar Yotún, Magnus Wolff Eikrem, Jo Inge Berget, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Pavle Vagic, Teddy Bergqvist, Paweł Cibicki.

Markus Rosenberg, Behrang Safari, Alexander Jeremejeff and Felipe Carvalho missing due to injury. Rasmus Bengtsson is coming back from injury but is not yet part of the match squad.
Од одбраната само Нилсен и Тинерхолм им се стандардни.:D
Во средина немаат никаков проблем ко што гледам, мислам дека тоа им е и најако оружје.

Кај нас проблем ќе биде клупата, нема кој да замени од напаѓачкиот дел од тимот Седло.:ROFLMAO:

У нападот мислам дека Седло ќе игра со Барсегјан, а Боарето ќе остане на клупа. ќе видиме утре се надевам на позитивен резултат. Трето коло кога се игра кој термини?

У нападот мислам дека Седло ќе игра со Барсегјан, а Боарето ќе остане на клупа. ќе видиме утре се надевам на позитивен резултат. Трето коло кога се игра кој термини?

Трето коло се игра одма по една недела, и исто по толку и реваншот.

Последно уредено:
Мислам ќе го остави Боарето на клупа за џокер. Блажевски ќе стартува десно, Којашевич лево и Берсегјан у шпиц... другото стандард.
Ме плашат само спорите штопери. Очекувам позитивен резултат, значи најмногу пораз со 1 гол.. зашо да не нерешено или наша победа :)

Пренос ќе има ли на некоја тв?

Пренос ќе има ли на некоја тв?
ViaPlay и ViaSat Sport од Шведска. Македонски канал нема, ќе може да се најде стрим веројатно. На ФБ треба да има објавено на страната на ВардарФанс - поранешна Лико фанс...

Мислам ќе го остави Боарето на клупа за џокер. Блажевски ќе стартува десно, Којашевич лево и Берсегјан у шпиц...
koga igraat blazevski i kojasevic zaedno kako krila togas blazevski e levo a kojasevic desno, ne mi se veruva deka sedlo sega bi promenil nesto. aj kojasevic moze i levo da igra, ama blazevski e najdobar koga igra po levata strana i ne mi se veruva deka bi go stavile od start na desnata strana.

Нека им е со среќа според мене Блажевски не е за прв состав подобро Балотели да игра крило шпиц Барсегјан.Мислам и дека на средина со Спировски треба да оди Николов.

Исени стартер, Којашевиќ на клупа. Е ова баш не го очекував.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom