Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
колку време пред натпревар го пуштат стримот

Не стигнав на време да напишам не бев дома периодов, баш сакав да кажам дека можно е да изненади со Исени во составот, или како крило или во средина. Оди на посигурна варијанта, Исени многу повеќе ќе помага од Којашевиќ и Шиле во борбата на средина на теренот. Иначе, доста солидни утакмици имаше Исени на припремиве, ми фати око и мене, и некако осеќав дека ќе добие шанса. Баш против Матерсбург изигравме одлично второ полувреме, и тогаш играше Исени на крило со Балотели и Шиле напред, сега само Барсегјан место Шиле

И лани вака "изненади" против Динамо со Петковски и Асани во прв тим. Иако добро изиграа сепак клучни шанси не реализираше Петковски, ќе видиме Бесар како ќе се покаже.

http://www.yalla.pw/files/ss19.php?id=693[DOUBLEPOST=1499879318][/DOUBLEPOST]Многу простор остават Малме дали е некоја тактика од нивна страна или стварно се толку дефанзивно ранливи се надевам дека е второто.

Многу провев има меѓу одбраната и средниот ред, мн лошо игра дефанзивниот дел на средината...

Abe ajde na ova gjuptinov 150 sansi mu treba za gol da dade.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da vi ebit pes kina majkata kuppete napagjac be Stojkov Popov i Pashata ke zemat pari za kurac vi ebam aramite

Да ја е*ам заспанатауправа што шпиц не донесе еве колку не чини до сега само два чисти гола

како бе ова го утнаа... вакви шанси не смее ср пропуштаат

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom