Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ми се свиѓа тимов, имам некој добар предосеќај.:vozbud::vozbud::vozbud:
Напред Вардар. 1-1 или 1-2 !!!

Дајте го составот и линк ако има

Со Исени и Николов на крило, при Којашевиќ и Блажевски во тимот?
Глупости живи, така и лани се заебаваше со Алексовски во тимот, па топка не можеше да фати.

Глупости живи, така и лани се заебаваше со Алексовски во тимот, па топка не можеше да фати.
Nikolov sum za da igra, dobar e mnogu trcha, za Iseni kje vidime..

На официалната на Вардар пред некој ден пишуваше дека Којашевич се жалел на повреда, може не е спремен...
Другото според мене е ок.

Одсекад сум имал мислење за Седлоски дека појма нема од фудбал,мислам од како се тепаа со Попов на тренинг на репрезентацијата.Гледам сеа Ховхајнс(или како и да е) па го ставил,лани човеко со Динамо колку грешки направи и он не е свесен,за офанзива алал му вера али за одбрана мислам дека Брдаровски е бољи.Значи да не го тупам мн,очекувам да ми го промене мислењето Седлоски и да покаже дека овај негов тим знае да игра фудбал и е желен за успеси.

mislam deka imaat greska na sajtot na UEFA (kako sto imaat cesto), mislam deka ke igraat so standardnata formacija so nikolov vo DM pokraj spirovski, a iseni ke igra kako krilo. kako i da e, ne mi se sviga bidejki ispaga malku kako sedlo da se plasi i da saka da se brani, verojatno toa mu e logikata so iseni mesto klasicen krilen napagac.

upload_2017-7-12_18-14-58.pngSostavot na Malme, Cibicki i Christiansen spored mene najopasni.

Не знам кај ја виде формацијата, ама е грешка, Исени и Барсегјан на крило, а Бало во шпиц, некоја збунка е, или со Исени повлечен па некоја 4-4-1-1 да играме.

Со Исени ќе играме подефанзивно што е и нормално за прв натпревар и во гости.

Со Исени ќе играме подефанзивно што е и нормално за прв натпревар и во гости.
ne deka toa e loso, no mozes da stavis krilen napagac i da mu dades takticka naredba da igra podefanzivo. malmö ke odi na pobeda, ke igra doma ofanzivno i dobro ke bese da se igrase vo ofanzivata so trojca brzi ofanzivci, toa ke bese optimalno za da se pogodi preku kontra. ovaka so iseni izostava eden brz krilen napagac i stava pobaven igrac na koj toa i ne mu e prirodna pozicija. i ovaka drzi voda sostavot, no jas mislam deka podobro bi bilo so sto povise brzi ofanzivci. baska sto iskusni se pa mozes i da ocekuvas da se drzat na nekoja takticka zadaca.

aj da vidime kako ke ispadne, ama mislam deka ovaka vo defanzivata nema da sme osetlivo podobri, no osetlivo poslabi vo ofanzivata.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom