Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.100
Изгледа некој чека нешто, односно некого, штом има толку одолговлекување. Ваљда одат на сигурно, ако не го потпишат Фабињо, да одат на Матиќ или обратно.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.934
Поени од реакции
8.822
Случајно вртам на јутјуб и наидов на ова видео, каков ви е овој пуцвал? брат на Франк Кесие?
И толку многу е добар па има над 1мил гледаност или до косата е ? :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United have offered Radja Nainggolan wages worth €7.5 worth per year. [II Tempo] #mufc
Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела дена :)
Случајно вртам на јутјуб и наидов на ова видео, каков ви е овој пуцвал? брат на Франк Кесие?
И толку многу е добар па има над 1мил гледаност или до косата е ? :D

Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има. :)

[DOUBLEPOST=1498483491][/DOUBLEPOST]п.с. За Матиќ не верувам зошто е од Џејми Џексон, многупати грешел кога се работело за вести за Манчестер, згреши лани и за Погба и за Микитарјан, цело време пишуваше Андре Гомеш ќе сме го земеле.

Член од
24 јануари 2015
Мислења
1.834
Поени од реакции
1.309
Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела дена :)

Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има. :)

[DOUBLEPOST=1498483491][/DOUBLEPOST]п.с. За Матиќ не верувам зошто е од Џејми Џексон, многупати грешел кога се работело за вести за Манчестер, згреши лани и за Погба и за Микитарјан, цело време пишуваше Андре Гомеш ќе сме го земеле.
Додека е Фелаини во тимов овој несмее да заигра за првиот тим. Има огромни шанси да се заглават во тунелот па ќе мораат да рушат дел од Old Trafford.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
За жал Чонг имаше тешка повреда во втората половина од минатата сезона и најверојатно ќе го пропушти стартот од следната. Има беспрекорен талент, но да се надеваме дека повредата нема да го редуцира неговиот развој.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.836
Поени од реакции
21.636
До кај е работава дечки, се купи ли нешто или само шпекулации ? :D

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Sunderland are interested in signing Guillermo Varela. [Guardian] #MUFC
Arsenal have placed Martial on their 'wish list'. Arsene Wenger is ready to pay £40m for him if they fail to sign Kylian Mbappe [Mail] #MUFC[DOUBLEPOST=1498507560][/DOUBLEPOST]Manchester United to turn to Fiorentina's F.Bernardeschi valued at €50m if Inter do not lower their €55m valuation of I.Perisic. [Media Set]

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Видете ги ретардиве од Индепендент, веќе го потпишаа Матиќ :facepalm:

мене па баш ми се свиѓа овој дрес, ланскиот ми беше грд, ич не сакам така комплицирање, прелевања на бои на облека, поготово ако е црвена боја.[DOUBLEPOST=1498582409][/DOUBLEPOST]Мората се вратил од меден месец во Мадрид за да види до кај му е трансферот :popce:

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.836
Поени од реакции
21.636
топ е дресот, обавезно купувам :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.763
Поени од реакции
43.965
На дресот да не беа копчињата ќе беше најдобриот дрес од 2008ма навака. Ама и вака си е топ.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.532
Поени од реакции
8.093
Manchester Utd are to complete the signing of Nemanja Matic this week for a fee of 40m. Medical in the next 48 hours! (Guardian)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.788
Поени од реакции
67.111

Видете ги ретардиве од Индепендент, веќе го потпишаа Матиќ :facepalm:

мене па баш ми се свиѓа овој дрес, ланскиот ми беше грд, ич не сакам така комплицирање, прелевања на бои на облека, поготово ако е црвена боја.[DOUBLEPOST=1498582409][/DOUBLEPOST]Мората се вратил од меден месец во Мадрид за да види до кај му е трансферот :popce:
Па ако тоа што си го прочитала за Фабињо е точно, дека сака назад на десен бек, ова до негде и е остварливо. Повеќе го преферирав Фабињо за ДМ, али, србинов е докажана ствар. Само да си ја оддржува формата на константно ниво.

Kajgana Shop

На врв Bottom