Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела денаManchester United have offered Radja Nainggolan wages worth €7.5 worth per year. [II Tempo] #mufc
Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има.Случајно вртам на јутјуб и наидов на ова видео, каков ви е овој пуцвал? брат на Франк Кесие?
И толку многу е добар па има над 1мил гледаност или до косата е ?
Додека е Фелаини во тимов овој несмее да заигра за првиот тим. Има огромни шанси да се заглават во тунелот па ќе мораат да рушат дел од Old Trafford.Без навреда ама вестиве што си ги пастирал се стари недела дена
Лани стигна од Феенорд, во младинскиот состав е. Дека е талентиран да, ама ќе видиме што ќе биде кога ќе добие шанса во првиот тим , дете е уште, 16 години има.
[DOUBLEPOST=1498483491][/DOUBLEPOST]п.с. За Матиќ не верувам зошто е од Џејми Џексон, многупати грешел кога се работело за вести за Манчестер, згреши лани и за Погба и за Микитарјан, цело време пишуваше Андре Гомеш ќе сме го земеле.
Денес, ништо.До кај е работава дечки, се купи ли нешто или само шпекулации ?
Па ако тоа што си го прочитала за Фабињо е точно, дека сака назад на десен бек, ова до негде и е остварливо. Повеќе го преферирав Фабињо за ДМ, али, србинов е докажана ствар. Само да си ја оддржува формата на константно ниво.
Видете ги ретардиве од Индепендент, веќе го потпишаа Матиќ
мене па баш ми се свиѓа овој дрес, ланскиот ми беше грд, ич не сакам така комплицирање, прелевања на бои на облека, поготово ако е црвена боја.[DOUBLEPOST=1498582409][/DOUBLEPOST]Мората се вратил од меден месец во Мадрид за да види до кај му е трансферот