Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ова со средишњациве што се раскупуваа ми мириса ко да ќе бега Ерера, тешки да не е така.

btw незнам како ви се убави дресовиве. Од кога е Адидас еден до сега не ме бендисал, со Најк поубави ми беа.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.755
Поени од реакции
9.523
Ерера не мрда сигурно. Топ би било и Фабињо и Матич да пристигнат. Ротација ипол ќе имаме и солидна клупа со што проблемот на таа позиција би го решиле за наредниве 3-4 сезони со сигурност.

Не знам што планира Мурињо по крилава. За Перишич спласнаа шпекулацииве некако, Мората никако да стигне.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.532
Поени од реакции
8.091
Фабио може да игра и десен и лев бек полрај дм.Мурињо свесно ја остава левата бековска страна несигурна(Шо до сега ништо не покажа дека ќе ја зграпчи и чува позицијата) а блинд и дармијан не ги рачунам за опции, евентуално дармијан ако си иде.Значи Фабињо ќе се шета сезонава повеќе лево и десно, но долга е сезоната натпревари има за играње, а за жал и повреди се пристуни.

Си треба добар и поголем ростер ако сакаат да конкурираат на сите фронтови, а тоа е дефинитивно целта.Сигурно не очекувате Фелаини да ни пасува гз коа ќе се повреди Погба Ерера или некој од новиве(не дај боже).

За крило искрено пре би Бернандески(ваљда вака се пишува) него ли Перишиќ, башка и интер еве запнале да седи.Италијанов го имам гледано два пати и мислам дека ќе биде одлично засилување, но искрено го гледам него у Јуве.

R

red.devil

Гостин
Ние не очекувавме ни лани Фелаини да ни спасува гз, ама некој друг - побитен- очекуваше. :D

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Бернардески од тоа што го има по јутјуб ме потсеќа на Марез по движењата. Добар дриблер, снаодлив, добар финишер. Млад е и има доста простор за напредок.

Нема некоја завидна брзина колку што забележив. Башка италијанец(знаеме колку се снаваѓаат на островот).

Ако би бирал меѓу него и Перо сум за него.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ова со средишњациве што се раскупуваа ми мириса ко да ќе бега Ерера, тешки да не е така.

btw незнам како ви се убави дресовиве. Од кога е Адидас еден до сега не ме бендисал, со Најк поубави ми беа.
Ерера е омилен играч на Мурињо, жена му ќе ја даде, него не го дава. Цело време ДМ брка, за да имаат Ерера и Погба повеќе слобода.

Инаку видук муабетот ми беше дека Индепендент предвреме си потпишуваат и после кога ќе им кажуваат фанови дека немаат појма, се лутат и ги блокираат.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Матиќ ќе биде топ трансфер,со Ерера ќе гризат и ќе има повеќе простор за егзобиции на Погба. Малку сум скептик околу Мората,многу пари се,а не смееме да си играме со таа позиција. По мене Лукаку,Лаказет и Белоти се каде каде подобри.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.788
Поени од реакции
67.109
Матиќ ќе биде топ трансфер,со Ерера ќе гризат и ќе има повеќе простор за егзобиции на Погба. Малку сум скептик околу Мората,многу пари се,а не смееме да си играме со таа позиција. По мене Лукаку,Лаказет и Белоти се каде каде подобри.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Лукаку да, ама Лаказет (n). Белоти е енигма, страшен финишер.

R

red.devil

Гостин
Многу сум хајпнат за овој. Се надевам нема да се разочарам.

Макед0нер

Red Devil
Член од
7 март 2012
Мислења
759
Поени од реакции
642
Manchester United value Alvaro Morata at €70m, whereas Real Madrid want somewhere between €80m and €90m. [AS] #MUFC
Добро овие кралчињата етпен го преценија овој пичка им мајчина има ли некој друг напаѓач што може да се донесе за 70 или 75 милки ова е веќе претерано

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
А има ли откупна клаузула Мората? Ако ја плаќаат нашиве и ако Мората сака трансфер кај нас, не гледам причина зошто Реал да бара повеќе.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.762
Поени од реакции
43.964
А има ли откупна клаузула Мората? Ако ја плаќаат нашиве и ако Мората сака трансфер кај нас, не гледам причина зошто Реал да бара повеќе.
100m евра му е откупната. :)

едит: ова било за Белоти, грешка. :D Во статија за Мората во Јунајтед, пишуваат за откупната клаузула на Белоти, се да им ебам. xD

Kajgana Shop

На врв Bottom