kelaviot
Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Mislam deka vo nitu eden moment nikoj ne gi spomna komiti, sramota
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да го викнам @Џонтра Волта да продолжи да пцуе место тебе?Каков ден успеаа да заебат што заради организацијата што заради водителите.
Срам ме фаќаше на моменти додека водеа двајцава незналици, а таа па Ирена од кај излезе водителка, све по список, ај да не продолжувам, ми иде све да испцујам...
Жаре па еден подобар шо е од овие двајцава, со тоа неговите копирани шали шо ем не знае да ги каже ко шо треба, ем секако не се смешни...Жаре од 1 на 1 ќе беше најдобар избор, веќе има снимано емисии со Дибиров, Самсоненко, Стоилов и сите беа интересни![]()
Barem veren navivac e kolku so znam i pak bolje atmosfera kje napraese od ovie dvajca, poise neartikulisano galamea otkolku sto vodea neso.Жаре па еден подобар шо е од овие двајцава, со тоа неговите копирани шали шо ем не знае да ги каже ко шо треба, ем секако не се смешни...
Шо би рекол еден член тука точно е се што е напишано од А до Ж.А постојат и вакви ликови :'(
Прегледај го приврзокот 172500
Шо би рекол еден член тука точно е се што е напишано од А до ZH.