Фан клуб - РК Вардар

Mislam deka vo nitu eden moment nikoj ne gi spomna komiti, sramota

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Каков ден успеаа да заебат што заради организацијата што заради водителите. :facepalm:
Срам ме фаќаше на моменти додека водеа двајцава незналици, а таа па Ирена од кај излезе водителка, све по список, ај да не продолжувам, ми иде све да испцујам...

Каков ден успеаа да заебат што заради организацијата што заради водителите. :facepalm:
Срам ме фаќаше на моменти додека водеа двајцава незналици, а таа па Ирена од кај излезе водителка, све по список, ај да не продолжувам, ми иде све да испцујам...
Сакаш да го викнам @Џонтра Волта да продолжи да пцуе место тебе? :D

Жаре од 1 на 1 ќе беше најдобар избор, веќе има снимано емисии со Дибиров, Самсоненко, Стоилов и сите беа интересни :D
Жаре па еден подобар шо е од овие двајцава, со тоа неговите копирани шали шо ем не знае да ги каже ко шо треба, ем секако не се смешни...

Жаре па еден подобар шо е од овие двајцава, со тоа неговите копирани шали шо ем не знае да ги каже ко шо треба, ем секако не се смешни...
Barem veren navivac e kolku so znam i pak bolje atmosfera kje napraese od ovie dvajca, poise neartikulisano galamea otkolku sto vodea neso.

Почитувани љубители на ракометот

Градскиот Ракометен Клуб Ве известува дека натпреварот од 10-тото коло од ракометната Супер Лига (Плеј-ОФ), против европскиот првак Вардар, ќе се одигра во спортската сала ,,Гемиџии”, но со мала измена во терминот на одигрување по барање на РФМ и РК Вардар.
Натпреварот ќе се одигра во Среда (07.06.2017) година, со почеток од 17:00 часот.

Повеке тука :D

Почитувани љубители на ракометот Градскиот Ракометен Клуб Ве известува дека натпреварот од 10-тото коло од ракометната Супер Лига (Плеј-ОФ), против европскиот првак Вардар, ќе се одигра во спортската сала ,,Гемиџии”, но со мала измена во терминот на одигрување по барање на РФМ и РК Вардар. Натпреварот ќе се одигра во Среда (07.06.2017) година, со почеток од 17:00 часот. Поради големиот интерес, Ве извесуваме дека ќе бидат пуштени карти во предпродажба, на билетара во спортската сала ,,Гемиџии” од денес - Вторник (06.06.2017) година во периодот од 17:00 до 20:00 часот и во Среда (07.06.2017) година од 12:00 часот, заклучно со почетокот на натпреварот. Напомена: Едно лице може да купи најмногу четири карти.

Сигурно не е заостанат во 19и век со оние извици на имината па да се чека фидбек од навивачине и кога тоа не е момент.

Излези момче, нешто најретардирано што сум слушнал. И тоа оваа ретардирана песна ја форсираат кај клуб кој веќе си има други подобри навивачки песни.

Колку и да е фикусот фикус, колку и да сме марула од земја моментално, сепак кај претседател се иде среден, а не запотен, небањат, со 4 литра пиво во тебе и со маици завратени на ракави. Не ги кривам ракометарите, Македонија и организација се два различни света.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom