Фан клуб - РК Вардар

Кур да го утепа генијалецот што помислил дека Милковски и оваа со цицките ќе бидат добар тандем за на бина.

Резил, срамота, ПУ!!!

Брао. Успеаа да ме избркаат од плоштад за 3-4 минути. Јеби га, was too much.

Секоја чест неспособњаци !!!

Се надевам на права прослава во сала.. инаку отиде во курац цел потенцијален позитивен момент...

Милковски не знае више што збори. Вика човекот што е најзаслужен што се собравме ВЕЧЕРВА...
Која вечера бе ти се стемнило пораноо..
Па му се стемнило, од буре со ракија го ваделе сабајле за да го донесат да води.

И на играчиве им здокурчија глупостите, Македа царот ќе го скинеше Милковски на крај :pos:

Утре сигурно ќе се игра со Борец во Јане или у Велес?

@Mad_Coko шо вика градоначалникот? :D

Данок на неискуство јбг. :D
За догодина ќе знаеме. :P
Ајде Милко пијан, али што и е оправдување на онаа кокошката ретардирана? Ако знае за срам треба да се удави у Вардар :LOL:
Од аееодром до плоштад перфектно, после тоа :свиркам: А и вруќините не потепаа, друго е вечерно време, али тоа е.

Но нема место за паника има поправен утре во Јане.

ШАМПИОНЕЕЕЕЕЕ!

И на играчиве им здокурчија глупостите, Македа царот ќе го скинеше Милковски на крај :pos:

Утре сигурно ќе се игра со Борец во Јане или у Велес?

@Mad_Coko шо вика градоначалникот? :D

Кога беа во автобусот Давор ги покани сите утре од 21ч. во Јане Сандански ќе имало доделување на трофејот за првенството и мала прослава за овој.

Ослабев десет кила :pos:

Hate to say ама подобро ќе беше место Милковски да водеше оној не ве слушам, не ве слушам од СЦБТ

Ослабев десет кила :pos:

Hate to say ама подобро ќе беше место Милковски да водеше оној не ве слушам, не ве слушам од СЦБТ

Најдобро ќе беше на некој од Комити да му дадат.

Od 12:30 do sea na plostad,mi se e*a mamata..da zivee Ace,da ne fatese senka kaj 2 ke umrev na lice mesto..organizacija sme 0 definitvno,ovie okolu mene ja iskinaa od pcuenje voditelkata

Ирена Петкова се вика таа плавушата. Која си бе ти? Не можам да ѕид да и пишувам да и га туру две мајке

Ирена Петкова се вика таа плавушата. Која си бе ти? Не можам да ѕид да и пишувам да и га туру две мајке
Водителка е на Вардар ТВ. На тие видеата со ракометариве што ги снимаа низ сезона кога се заебаваат меѓусебно 1 на 1, види го тоа кај што беа Македа и Алекс, со нозете в нос му влезе на Македа само за да ја примети :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom