Фан клуб - РК Вардар

Водителка е на Вардар ТВ. На тие видеата со ракометариве што ги снимаа низ сезона кога се заебаваат меѓусебно 1 на 1, види го тоа кај што беа Македа и Алекс, со нозете в нос му влезе на Македа само за да ја примети :facepalm:
Znaesh i ti shto saka ona, da ne bidam vulgaren sega. :D

Inaku ovoj koga kaza vo najava za Makeda ili Kanjelas (Zhoan koga kazha dva pati): "despasito"......:facepalm:

Znaesh i ti shto saka ona, da ne bidam vulgaren sega. :D

Inaku ovoj koga kaza vo najava za Makeda ili Kanjelas (Zhoan koga kazha dva pati): "despasito"......:facepalm:

Еве го, прво му вика РОНАЛДО после деспасито..... :pos:

Водителката беше циркус, се кладам дека нема една утакмица изгледано во животот, и тоа од било кој спорт. Па и цело време се обидува да подгрее атмосфера, а ниту знае некој навивачка песна, ниту пак има некаква хемија со публиката, се дере и никој не ја прати од страна. :D Милковски бисерот со ѕвездите и соѕвездието, хахахаха како бе во соѕвездие неможеш да најдеш ѕвезда? :pos::pos: Нацева исто се изгуби, 5 минути зборуваше а ништо не кажа.

Сепак настрана тоа што на крај почна полека на сите да ни скиснува тупењето, како настан беше нешто за што гледаме спорт со години, нешто за што сонува секој љубител на спортот. Сите сме ги гледале на стрим нашите омилени (пред се фудбалски) клубови како прават паради качени на автобус, со освоените трофеи од тековната сезона.. Денеска тоа се случи кај нас, во Скопје. На две метра од мене поминаа прваците на Европа, со трофејот од Лигата на Шампионите во раце. Колку и да не сум хард кор фан на Вардар, слободно може да кажам еден од најсреќните спортски моменти во мојот живот. Обраќањата им беа супер исто така, најголемиот дел од нив на македонски, секоја чест стварно. Македа и покажа на водителката како се дигнува атмосферата, можеби требаше да проба и таа да ја соблече маичката, кој знае. :D Кај Дујшебаев се гледаше потенцијалот уште од кога дојде. Страшно талентирано дете, на најдобар можен начин се простува од клубот. Не знам што да кажам стварно, неверојатни сцени, фала им на сите во РК Вардар што овозможија ваква радост овие 2-3 дена во Скопје и во целата Македонија.

Поздрав, па догодина истово, ама заедно со ЖРК. :P

Ама Македа така и го викаат, Деспасито, затоа и на фб кај некој пишав, претера водителов со интерните шали што ги имаат, пола луѓе збунети седеа, не знаеа дали кикс, дали заебанција е.

П. С. Македа е фан на Реал :D :D

Плоштад живи бруки. На аеродром нешто подобро беше, ама и 2те се една обична 0 во споредба со пречекот од пред некоја година со Хамбург. Немаше организација, немаше титула ама имаше урлање, емоции, страст, журка. Од ова водителите ми се одмили титула.

П. С. Македа е фан на Реал :D :D

Па и прославо со SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIUUUUUUUUUUUU :ljubove: :kruna::zver:

Capture.JPG

Најмногу ми падна жал кога збореше братот, што кур ќе бара у тоа шугаво Киелце кај татко му... :place:

Убедливо најчистиот ракометен талент кој заиграл во Вардар. Дојде ко копиљ и од меч у меч се повеќе го засака клубот. Уживаше во атмосферата у сала, увек беше од најнапалените, гинеше на секој меч, не памтам меч во кој играл без залагање дури и во тие неколку во кои беше во лоша форма.

Барем си заминува ко шампион, али се надевам дека ќе се врати набрзо откако ќе му скурчи таму и најдобрите години од кариерата ќе ги игра пак за клубот за кој кажа дека увек ќе навива. :love:

Требаше на Игор Џамбаз да му дадат да напраи некој говор кој стварно ќе вреди и ќе се памети засекогаш.Ја искрено не им замерам на водителите и тие се претерано возбудени и све отиде у курац :D

http://www.gol.mk/rakomet/makeda-se-sobleche-gol-i-ja-zapali-atmosferata-na-ploshtadot-makedonija
girl-moving-eyebrows-smiley-emoticon.gif

Utre vecher ke se igra vo Jane. Ne kazhaa sho kako za karti poshto ipak Borec se rachuna za domakin?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom