Јана Бурческа на Евровизија 2017

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.201
Поени од реакции
10.232
Откривање на бременост + јавно запросување.... Лееееејјјјј туѓ срам ме фати само од што ви ги читам коментарите, а не пак да гледав...
:sramezliv:

Абе оди таму да пееш, ако влезеш во финале добро, ако не фаќај авионот и назад во земјава, што кур компликуваме само не срамат по светов еј.

Пу бре, ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ ПУ!!!

ТЕЛЕВИСА ПРЕЗЕНТА:mad::mad::mad:
На Евровизија се одело за да се претстави културата, јазикот, шта веч.
Е па, богами убаво се претставивме. :D

Член од
9 август 2014
Мислења
546
Поени од реакции
1.821
Мене ми изгледаше настапот добро (не идеално), но во однос на некои други земји ми личеше победнички. Браво за Јана(y)

Исто така баш ми се свиѓаше најавата, посебно тоа што е бремена, како и тоа што дечко и ја побара за жена. Нека бидат среќни во бракот и нека имаат еден куп живи и здрави деца! И воопшто не е сељачки тоа што ја побара за жена на Евровизија, наспроти тоа е нешто што до сега не било, личеше како центар на внимание, а и тоа е добро кога нашата земја Македонија е во центарот на вниманието по нешто добро.

И прв пат да не се почувствувам укакано поради тоа што не сме влегле во финале. Прв пат да се почувствувам гордо во однос на тоа како некој Македонец не претставил нас и нашата држава:)

6556.jpg
Инаку оваа не одеше до пред некој месец со Василевич во МЗТ шо играше пред некоја година?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Мене најмногу ме иритира начинот на гласање 50/50 жири „стручно“ и публиката. Треба да е 100% од публиката, најдобар судија е публиката. Истото беше и лани со руската, која според телевоутингот победи, а Украина 2ро место. И претходните години било така....
Живи глупости!
Едвај чекам да видам официјални резултати како гласала публиката
Епа искрено 20 години мрчевте не било фер со гласањето, сите за комшиите си гласале итн, се било исполитизирано, требало да биде објективно, и сеа коа го воведоа тоа жири за резултатите да бидат пообјективни и ајде одма живи глупости било, како можеле тие подобро да судат отколку публиката.

Реално последниве години севкупно 10 пати пообјективни се резултатите него претходно кога секоја година едни исти беа први и едни исти последни. Нашиве секоја година 12 поени за Албанија, 10 за Србија и кај пола земји пола поени им беа фиксни, сеа веќе не е толку екстремно. Ние првите 5 години рачунај секој пат идевме во финале само благодарение на комшиите, и еден Мартин Вучиќ тогаш кога успеа да отиде во финале што повеќе да се каже.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.509
Поени од реакции
24.289
А следната година Албанка да испратиме и нека пее на албански, да ги збуниме малце а ?
Ако ништо друго од Албанија не ни бегаат 12 поени , ке фрлат нешто и од западна европа чисто ради морална подршка. Финалето загарантирано.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.451
Поени од реакции
39.090
Не догледав , влезе ли романката у финале?

Член од
28 октомври 2015
Мислења
926
Поени од реакции
1.236
Песната реално беше една од подобрите годинава, ама настапот сјеба се. На кастинг за Златен глас на Пелагонија не фалшираат олку јеботе..

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.731
Поени од реакции
13.478
А следната година Албанка да испратиме и нека пее на албански, да ги збуниме малце а ?
Ако ништо друго од Албанија не ни бегаат 12 поени , ке фрлат нешто и од западна европа чисто ради морална подршка. Финалето загарантирано.
Вицов ти е малку бајат, едно 16 години.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.594
Местенo зa клaдилници.

Статус
Затворена за нови мислења.